Meteen naar de inhoud

De Weg

TarotkaartDuiding
Hier gaat het om : De Dwaas

Je bruist van het leven en de energie. Je wil van alles ondernemen en de omstandigheden zijn gunstig daarvoor. Je ziet overal mogelijkheden. Je gaat spontaan tot actie over, maar misschien wel iets te impulsief.

Je huidige bewuste instelling : De Duivel

Je bent in de ban van iets of iemand. Zodanig dat er sprake is van een obsessie of een verslaving. Deze afhankelijkheid beheerst je leven en kan allerlei nare vormen aannemen. Zorg dat je de controle over jezelf en je leven terugkrijgt.

Je huidige onbewuste instelling : Bekers Tien

Je wensen en verwachtingen resulteren in tevredenheid, bescherming en voltooiïng. Een nieuw begin in een vaste relatie of harmonieus gezin.

Je huidige opstelling naar buiten toe : Bekers Ridder

Aard: Verbeeldingsrijk, oprecht en romantisch persoon. Gebeurtenis: Sterk positief emotioneel of romantisch, een nieuwe liefde?

De geadviseerde opstelling naar buiten toe : Zwaarden Koningin

Je hebt alles volledig onder controle. Je voelt je onafhankelijk en sterk. Jij hebt dit bereikt op eigen kracht, door hard werken en afzien. Je bent het toonbeeld van de gebiedende koningin. Streng, rechtvaardig en soeverein, ondanks en misschien ook wel dankzij de turbulentie waar je in floreert. Je hebt scherp inzicht, een ijzeren discipline en bent ultiem trouw. Een keerzijde van deze rationaliteit zijn de momenten van emotionele isolatie, je vind het moeilijk om jezelf kwetsbaar op te stellen.

De onbewuste instelling die beter bij de kwestie past : Zwaarden Vier

Na een hectische periode kom je nu tot stilstand. De zwaarden vier kan aangeven dat je jezelf terugtrekt om de accu op te kunnen laden, maar het kan ook een gedwongen rust zijn. Dit is geen tijd van plannen maken, maar een tijd van innerlijke stilte en meditatie, je wonden likken of gewoon een beetje ontspannen. Op deze wijze zal je levenskracht zich hernieuwen.

De geadviseerde bewuste instelling : Staven Ridder

Karakter: warm, vriendelijk en ambitieus. Gebeurtenis: Is van groot gewicht met betrekking tot de wensen of doeleinden