Meteen naar de inhoud

De Weg

TarotkaartDuiding
Hier gaat het om : Zwaarden Acht

Je zit vast in een uitzichtsloze situatie. Je bent gebonden en kunt geen kant op. Maar de oorzaak zit net zozeer in je situatie als jouw overtuiging daarover. Met zwaarden acht is er daarnaast sprake van een tijdelijke situatie. Zodra de verblinding door je eigen negatieve gedachten wegvalt, zie je dat er genoeg ruimte is om aan deze situatie te ontsnappen.

Je huidige bewuste instelling : De Magier

Plannen maken. Het uitvoeren of uitwerken van een idee. Je concentreert je op een doel, ambitie of plan.

Je huidige onbewuste instelling : De Wereld

Resultaat. Verwezenlijken, gepaard gaand met het aanvaarden van verantwoordelijkheden.

Je huidige opstelling naar buiten toe : Gerechtigheid

Je neemt een besluit vanuit je overtuigingen gebaseerd op wat passend, rechtvaardig en redelijk is. Een beslissing in een ruzie of een juridisch geschil pakt goed voor je uit of voelt in ieder geval eerlijk aan. Je wordt passend beloond.

De geadviseerde opstelling naar buiten toe : Staven Ridder

Karakter: warm, vriendelijk en ambitieus. Gebeurtenis: Is van groot gewicht met betrekking tot de wensen of doeleinden

De onbewuste instelling die beter bij de kwestie past : Zwaarden Negen

Zorgen en angst houden je uit je slaap, deze problemen zitten niet alleen in je hoofd. Het is de realiteit die zo snel mogelijk onder ogen gezien moet worden, zodat je er ook iets aan kunt doen. In het vroege ochtenduur zijn de monsters het grootst en lijkt de angst niet te overwinnen. Maar neem actie en je merkt dat de problemen kleiner worden. Lukt het niet alleen? Deel je problemen en aanvaard hulp, ook hier kom je doorheen.

De geadviseerde bewuste instelling : De Dood

De Dood lijkt bedreigend maar betekent niets meer of minder dan dat voor jou ergens een einde aan komt. Een einde aan een situatie, het verlies van verworvenheden. Maar tegelijkertijd betekent het een frisse start. Een bevrijdende verandering. Groei in een nieuwe of andere richting.