Ga naar de inhoud

De Weg

TarotkaartDuiding
Hier gaat het om : De Hogepriesteres

Er zijn veranderingen op komst, veelal positief. Onbekende nog verborgen factoren beïnvloeden de kwestie. Wijsheid en innerlijke rust door de vereniging van het bewuste denken en het onbewuste weten.

Je huidige bewuste instelling : Staven Zeven

Moedig en recht door zee treedt je de omstandigheden tegemoet. Het met succes verdedigen van je verworven positie.

Je huidige onbewuste instelling : Zwaarden Ridder

Je volledige focus is gericht op het bereiken van je doel. Je gooit alles in de strijd wat je hebt en dat is veel, je charmes, je intelligentie, je kracht en wat je verder maar kunt aanwenden, maar wat is de prijs van deze storm en drang? En wie moet die betalen? Kun je nog wat afstand nemen van jezelf om het slagveld om je heen te overzien? Of is dit een noodzakelijk kwaad?

Je huidige opstelling naar buiten toe : Bekers Koning

Je kent of bent iemand die zeer intuïtief is, gevoelig en wijs. Je volgt je gevoel en komt daarbij zelden bedrogen uit. Jouw diepste gevoelens slepen je niet mee maar geven je kracht.

De geadviseerde opstelling naar buiten toe : Zwaarden Negen

Zorgen en angst houden je uit je slaap, deze problemen zitten niet alleen in je hoofd. Het is de realiteit die zo snel mogelijk onder ogen gezien moet worden, zodat je er ook iets aan kunt doen. In het vroege ochtenduur zijn de monsters het grootst en lijkt de angst niet te overwinnen. Maar neem actie en je merkt dat de problemen kleiner worden. Lukt het niet alleen? Deel je problemen en aanvaard hulp, ook hier kom je doorheen.

De onbewuste instelling die beter bij de kwestie past : De Ster

Je energie wordt op het najagen van je dromen en talenten gericht. Een goede gezondheid en geluk lacht je toe.

De geadviseerde bewuste instelling : Staven Koningin

Je bent, kent of komt in aanraking met een aantrekkelijke persoonlijkheid, die warm en krachtig van karakter is.