Meteen naar de inhoud

De Weg

TarotkaartDuiding
Hier gaat het om : Bekers Zes

Gelukkige herinneringen aan een harmonieuze tijd werken door tot in jouw heden. Je raakt geïnspireerd tot het oppakken van oude idealen of het herstellen en aantrekken van oude familie en vriendschapsbanden.

Je huidige bewuste instelling : Zwaarden Koning

Verstandelijk, besluitvaardig, sportief. Staat voor een eerlijk genomen beslissing.

Je huidige onbewuste instelling : Zwaarden Zes

Je hebt je problemen grotendeels achter je gelaten en je doel staat je nu haarscherp voor ogen. Het zal nog veel inspanning kosten om er te komen, maar je kunt het aan. Je hebt de kracht en het doorzettingsvermogen om je doelen te halen. Je leven zal zich verbeteren door jouw inspanningen en ook degenen waar jij je verantwoordelijk voor voelt zullen van deze verbeteringen profiteren.

Je huidige opstelling naar buiten toe : Bekers Drie

Je hebt iets te vieren. Een nieuw huis, een bruiloft, een behaald examen, verjaardagen, promoties op het werk of een buitengewoon jubileum.

De geadviseerde opstelling naar buiten toe : Het Rad van Fortuin

Een voorspoedige wending van het lot. Aan alle goede dingen komt een eind, maar ook aan alle ellende in het leven. Momenteel zit je in de lift. De kaarten zijn gunstig, grijp je kans en neem desnoods een berekend risico.

De onbewuste instelling die beter bij de kwestie past : Staven Aas

Het ontstaan van een streven, een idee of een onderneming.

De geadviseerde bewuste instelling : Zwaarden Vier

Na een hectische periode kom je nu tot stilstand. De zwaarden vier kan aangeven dat je jezelf terugtrekt om de accu op te kunnen laden, maar het kan ook een gedwongen rust zijn. Dit is geen tijd van plannen maken, maar een tijd van innerlijke stilte en meditatie, je wonden likken of gewoon een beetje ontspannen. Op deze wijze zal je levenskracht zich hernieuwen.