De Uitdaging

TarotkaartDuiding
1. Dit is jouw persoonlijke uitdaging : Pentakels Vijf

Depressie, tekortkoming en armoede. Verlies.

2. Zo sta jij tegenover de uitdaging : De Gehangene

Het noodlot heeft je tot stilstand gebracht, je kunt niet anders dan de situatie aanvaarden. Nu is het tijd voor bezinning. Verandering van je prioriteiten. Het is goed mogelijk dat je zelf hiervoor kiest in de hoop door opoffering van je huidige verworvenheden, inzicht of verlichting te bereiken.

3. Dit is je voornaamste obstakel : Zwaarden Ridder

Karakter: Intelligent, overredend en verstandelijk. Gebeurtenis: Plotselinge komst of gebeurtenis.

4. Dit is je kracht, de bron van je motivatie : Staven Aas

Het ontstaan van een streven, een idee of een onderneming.

5. Dit is de hulp die je zult krijgen : Pentakels Acht

Eraan werken, leren, trainen.

6. Dit is de beslissing die je moet nemen : De Maan

Verborgen zaken komen aan het licht. Het inzicht dat je daardoor verwerft kan leiden tot transformatie of desillusie. Afhankelijk van de kaarten die in de buurt van de Maan liggen zal de duiding positief of negatief zijn.

7. Dit is de uitkomst : Bekers Acht

Je bent teleurgesteld in wat je huidige relatie, werkkring of andere gezamenlijke onderneming je gebracht heeft. Je neemt welbewust en definitief afscheid en gaat op zoek naar iets anders.

Leg gratis de online tarot legging de uitdaging, zoek uit met welke problemen je geconfronteerd wordt en lees in de tarotkaarten hoe je tot een oplossing kunt komen.

Deze trekking is speciaal voor het analyseren van je huidige uitdagingen of om het wat directer te stellen: met welke problemen je geconfronteerd wordt. Deze kaartlegging met zeven kaarten is toegespitst op het verkrijgen van inzicht in hoe je deze uitdagingen beleeft en op welke manier je ze het beste kunt aangaan. Deze legging kent van opzet geen omgekeerde kaarten. Dit legpatroon is ook zeer geschikt om te onderzoeken wat de werkelijke aard van je uitdaging of probleem is, mocht je hier nog geen helder inzicht in hebben.