Meteen naar de inhoud

De Uitdaging

TarotkaartDuiding
1. Dit is jouw persoonlijke uitdaging : Staven Vijf

Je hebt te maken met conflict. Dit kan een strijd met de buitenwereld of met jezelf zijn. Het is nu zaak om kracht te tonen in het opkomen voor jezelf. Trouw aan jezelf blijven is het motto.

2. Zo sta jij tegenover de uitdaging : De Dood

De Dood lijkt bedreigend maar betekent niets meer of minder dan dat voor jou ergens een einde aan komt. Een einde aan een situatie, het verlies van verworvenheden. Maar tegelijkertijd betekent het een frisse start. Een bevrijdende verandering. Groei in een nieuwe of andere richting.

3. Dit is je voornaamste obstakel : De Magier

Plannen maken. Het uitvoeren of uitwerken van een idee. Je concentreert je op een doel, ambitie of plan.

4. Dit is je kracht, de bron van je motivatie : Zwaarden Vier

Na een hectische periode kom je nu tot stilstand. De zwaarden vier kan aangeven dat je jezelf terugtrekt om de accu op te kunnen laden, maar het kan ook een gedwongen rust zijn. Dit is geen tijd van plannen maken, maar een tijd van innerlijke stilte en meditatie, je wonden likken of gewoon een beetje ontspannen. Op deze wijze zal je levenskracht zich hernieuwen.

5. Dit is de hulp die je zult krijgen : Zwaarden Zeven

Je doet iets heimelijk of onder valse voorwendsels. Dat kan nodig zijn, maar het risico dat je door de mand valt, zorgt ervoor dat je op je tenen loopt. De storm op de horizon dreigt je masker weg te blazen en alles aan het licht te brengen, hoe goed je bedoelingen ook zijn, dan zal je voor altijd gewantrouwd worden. Is het niet beter om nu open kaart te spelen?

6. Dit is de beslissing die je moet nemen : Staven Twee

Je staat nu aan de vooravond van een nieuw plan, het najagen van een spannende nieuwe droom. Durf je het aan om je zekerheden op te geven voor dit lonkende avontuur?

7. Dit is de uitkomst : De Ster

Je energie wordt op het najagen van je dromen en talenten gericht. Een goede gezondheid en geluk lacht je toe.

Leg gratis de online tarot legging de uitdaging, zoek uit met welke problemen je geconfronteerd wordt en lees in de tarotkaarten hoe je tot een oplossing kunt komen.

Deze trekking is speciaal voor het analyseren van je huidige uitdagingen of om het wat directer te stellen: met welke problemen je geconfronteerd wordt. Deze kaartlegging met zeven kaarten is toegespitst op het verkrijgen van inzicht in hoe je deze uitdagingen beleeft en op welke manier je ze het beste kunt aangaan. Deze legging kent van opzet geen omgekeerde kaarten. Dit legpatroon is ook zeer geschikt om te onderzoeken wat de werkelijke aard van je uitdaging of probleem is, mocht je hier nog geen helder inzicht in hebben.