Meteen naar de inhoud

De Uitdaging

TarotkaartDuiding
1. Dit is jouw persoonlijke uitdaging : Staven Koningin

Je bent, kent of komt in aanraking met een aantrekkelijke persoonlijkheid, die warm en krachtig van karakter is.

2. Zo sta jij tegenover de uitdaging : De Dood

De Dood lijkt bedreigend maar betekent niets meer of minder dan dat voor jou ergens een einde aan komt. Een einde aan een situatie, het verlies van verworvenheden. Maar tegelijkertijd betekent het een frisse start. Een bevrijdende verandering. Groei in een nieuwe of andere richting.

3. Dit is je voornaamste obstakel : Zwaarden Zes

Je hebt je problemen grotendeels achter je gelaten en je doel staat je nu haarscherp voor ogen. Het zal nog veel inspanning kosten om er te komen, maar je kunt het aan. Je hebt de kracht en het doorzettingsvermogen om je doelen te halen. Je leven zal zich verbeteren door jouw inspanningen en ook degenen waar jij je verantwoordelijk voor voelt zullen van deze verbeteringen profiteren.

4. Dit is je kracht, de bron van je motivatie : Bekers Vier

Je wensen zijn vervuld. Je bent nu op jezelf gericht en neemt geen nieuwe kansen waar, of laat ze welbewust aan je voorbij gaan. Je betwijfelt het oude en overweegt het nieuwe zonder er nog naar te handelen.

5. Dit is de hulp die je zult krijgen : Zwaarden Vijf

Het conflict of de crisis is achter de rug. Je hebt een sterk gevoel van teleurstelling en mislukking, zelfs als je het conflict gewonnen lijkt te hebben. De overwinning is op een achterbakse manier verkregen. Eigenlijk heeft niemand gewonnen. Het wordt tijd om je trots opzij te schuiven en naar je hart en je gezonde verstand te luisteren.

6. Dit is de beslissing die je moet nemen : De Geliefden

Je staat voor een keuze. Om de juiste beslissing te kunnen nemen moeten de emoties en het verstand in deze kwestie in evenwicht zijn. De keuze moet niet alleen logisch de beste zijn, maar ook goed aanvoelen.

7. Dit is de uitkomst : Zwaarden Vier

Na een hectische periode kom je nu tot stilstand. De zwaarden vier kan aangeven dat je jezelf terugtrekt om de accu op te kunnen laden, maar het kan ook een gedwongen rust zijn. Dit is geen tijd van plannen maken, maar een tijd van innerlijke stilte en meditatie, je wonden likken of gewoon een beetje ontspannen. Op deze wijze zal je levenskracht zich hernieuwen.

Leg gratis de online tarot legging de uitdaging, zoek uit met welke problemen je geconfronteerd wordt en lees in de tarotkaarten hoe je tot een oplossing kunt komen.

Deze trekking is speciaal voor het analyseren van je huidige uitdagingen of om het wat directer te stellen: met welke problemen je geconfronteerd wordt. Deze kaartlegging met zeven kaarten is toegespitst op het verkrijgen van inzicht in hoe je deze uitdagingen beleeft en op welke manier je ze het beste kunt aangaan. Deze legging kent van opzet geen omgekeerde kaarten. Dit legpatroon is ook zeer geschikt om te onderzoeken wat de werkelijke aard van je uitdaging of probleem is, mocht je hier nog geen helder inzicht in hebben.