De Uitdaging

TarotkaartDuiding
1. Dit is jouw persoonlijke uitdaging : De Magier

Plannen maken. Het uitvoeren of uitwerken van een idee. Je concentreert je op een doel, ambitie of plan.

2. Zo sta jij tegenover de uitdaging : Pentakels Aas

Een plan wordt werkelijkheid. Geld en nieuwe zekerheid.

3. Dit is je voornaamste obstakel : Zwaarden Vijf

Het conflict of de crisis is achter de rug. Je hebt een sterk gevoel van teleurstelling en mislukking, zelfs als je het conflict gewonnen lijkt te hebben. De overwinning is op een achterbakse manier verkregen. Eigenlijk heeft niemand gewonnen. Het wordt tijd om je trots opzij te schuiven en naar je hart en je gezonde verstand te luisteren.

4. Dit is je kracht, de bron van je motivatie : De Keizerin

Het vermogen om liefde te geven en te nemen. Creativiteit, groei, geluk en overvloed. Huiselijke en financiële voorspoed. Geniet nu met volle teugen.

5. Dit is de hulp die je zult krijgen : Zwaarden Koning

Verstandelijk, besluitvaardig, sportief. Staat voor een eerlijk genomen beslissing.

6. Dit is de beslissing die je moet nemen : Pentakels Koningin

Gevoelig, bezorgd en produktief.

7. Dit is de uitkomst : Zwaarden Koningin

Je hebt alles volledig onder controle. Je voelt je onafhankelijk en sterk. Jij hebt dit bereikt op eigen kracht, door hard werken en afzien. Je bent het toonbeeld van de gebiedende koningin. Streng, rechtvaardig en soeverein, ondanks en misschien ook wel dankzij de turbulentie waar je in floreert. Je hebt scherp inzicht, een ijzeren discipline en bent ultiem trouw. Een keerzijde van deze rationaliteit zijn de momenten van emotionele isolatie, je vind het moeilijk om jezelf kwetsbaar op te stellen.

Leg gratis de online tarot legging de uitdaging, zoek uit met welke problemen je geconfronteerd wordt en lees in de tarotkaarten hoe je tot een oplossing kunt komen.

Deze trekking is speciaal voor het analyseren van je huidige uitdagingen of om het wat directer te stellen: met welke problemen je geconfronteerd wordt. Deze kaartlegging met zeven kaarten is toegespitst op het verkrijgen van inzicht in hoe je deze uitdagingen beleeft en op welke manier je ze het beste kunt aangaan. Deze legging kent van opzet geen omgekeerde kaarten. Dit legpatroon is ook zeer geschikt om te onderzoeken wat de werkelijke aard van je uitdaging of probleem is, mocht je hier nog geen helder inzicht in hebben.