Meteen naar de inhoud

Staven Vier

Betekenis Tarotkaart Staven Vier

Staven Vier – tarotkaart betekenis

Rechtop: Je onderneming wordt bekroond met zekerheid, geluk en harmonie. Voorspoed in gezin, zaken of gezondheid.

Omgekeerd: Je harde werken wordt bekroond met zekerheid, geluk en harmonie. Maar er kan sprake zijn van wolkjes aan de lucht.

Astrologie: Ram, Venus    Element: Vuur

Staven Vier – uitgebreide verklaring

Rechtop: Je doelen zijn bereikt en je kunt nu een overvloedige oogst binnenhalen. Je onderneming wordt bekroond met zekerheid, geluk en harmonie. De staven vier geeft aan de je een stevige fundering gelegd hebt voor een toekomst vol successen en groei. De voorspoed kan van toepassing zijn op je gezin, relatie, zakelijke onderneming, carrière of gezondheid.

Omgekeerd: De betekenis van de tarotkaart staven vier omgekeerd bij het kaartleggen is bijna gelijk aan als hij rechtop ligt. Je doelen zijn bereikt en je kunt nu een overvloedige oogst binnenhalen. De voorspoed kan van toepassing zijn op je gezin, relatie, zakelijke onderneming, carrière of gezondheid. Er kan echter sprake zijn van wolkjes aan de lucht, als een waarschuwing dat zoveel voorspoed beschermd en gekoesterd moet worden. Het kan immers verkeren. 

Staven Vier – beschrijving

betekenis van de tarotkaart staven vierEen bloemenslinger hangt tussen vier staven, daaronder twee mensen die de oogst tonen en uitbundig feest vieren. Het is duidelijk dat het hier om een succesvolle afronding gaat.

Op de achtergrond zie je een ommuurde stad of burcht, die door de twee personen verlaten wordt.
De ommuurde stad of burcht wijst op het achter zich laten van begrenzingen en/of beperkingen, het doorbreken van vroegere patronen of structuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *