Meteen naar de inhoud

Staven Drie

Betekenis Tarotkaart Staven Drie

Staven Drie – tarotkaart betekenis

Rechtop:  Groei: Je onderneming ontwikkelt zich voorspoedig, je kunt nu de eerste vruchten gaan plukken van je onderneming.

Omgekeerd:  Geen groei: Succes blijft uit door onrealistische verwachtingen een gebrek aan praktische planning en geen gerichte inspanning  om je doelen te halen.

Astrologie: Ram, Zon  Element: Vuur

Staven Drie – uitgebreide verklaring

Rechtop: De onderneming is groeiende. Nieuwe kansen dienen zich aan, met name op gebied van creativiteit en zaken. Het team of netwerk wat je opgebouwd hebt werkt nu goed samen en er worden mooie dingen opbebouwd. Hoewel de resultaten nog tot volle wasdom moeten komen kun je nu al de eerste vruchten plukken van je onderneming. De tarotkaart staven drie duidt ook op het krijgen van bruikbaar advies.

Omgekeerd: Je droom van een succesvolle onderneming komt niet tot wasdom. Dit kan liggen aan versnippering van je energie doordat je niet gericht werkt aan je plannen. Het kan ook zijn omdat er geen team of netwerk is dat goed samenwerkt om tot een resultaat te komen. Het succes blijft uit door onrealistische verwachtingen een gebrek aan praktische planning en geen gerichte inspanning  om je doelen te halen. De kaart omgekeerd kan ook wijzen op een persoon die je bewonderde en die nu van zijn voetstuk valt.

Staven Drie – beschrijving

Tarotkaart betekenis staven drieWederom staat een weelderig geklede en bovendien gelauwerde man op de uitkijk. Hoogstwaarschijnlijk wacht hij op de aankomst van zijn schepen.

Deze kaart geeft de ontwikkeling van de groei en de onderneming weer. De handel en samenwerking met anderen is duidelijk succesvol. De lauwerkrans getuigt hiervan.
De rode en groene kleding geven de energie (rood) en liefde (groen) aan, waarmee hij gewerkt heeft.
Het vele geel stelt de mentale ontwikkelingsmogelijkheden voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *