Ga naar de inhoud

Staven Tien

Betekenis Tarotkaart Staven Tien

Staven Tien – betekenis tarotkaart

Rechtop: Je werk of andere verantwoordelijkheden zijn een te grote belasting geworden. Mislukking dreigt doordat je teveel van jezelf vergt.

Omgekeerd: De last drukt nog steeds zwaar op je, maar je bent er nu tegen opgewassen. Je wordt bevrijd van een drukkende last.

Astrologie: Boogschutter, Saturnus   Element: Vuur

Staven Tien – uitgebreide verklaring

Rechtop: De staven tien is een kaart van zorgen en mislukking. Je staat op het punt om je doel te bereiken. De finish is in zicht maar het lijkt alsof je niet meer vooruit komt. Je hebt teveel hooi op je vork genomen. Overspannenheid en oververmoeidheid liggen op de loer of hebben zich al van je meester gemaakt. Je hebt het gevoel dat je dit harde werk er alleen nog maar insteekt omdat het je verantwoordelijkheid is. Het is een belasting geworden waar je geen energie meer uit krijgt. De kans is aanwezig dat je hierdoor niet in staat bent je plannen te verwezenlijken. Als je de kaarten legt voor je gezondheid dan kan dit op problemen wijzen met de rug of ruggegraat. Laat je niet door zorgen en getob overmannen en neem niet nog meer verantwoordelijkheid op je schouders als je geen ziekten of kwalen wilt oplopen.

Omgekeerd: Je draagt nog steeds veel verantwoordelijkheden en verzet bergen werk, maar je gaat er nu niet meer onder gebukt. Je bent sterk genoeg om deze last te dragen en je uiteindelijke missie te volbrengen. De tarotkaart staven tien waarschuwt bij een kaartlegging over de gezondheid nog steeds voor sluimerende rugklachten en overspannenheid. Maar als je jezelf in acht neemt dan kan je dit aan. Als de kaart in een toekomst positie valt dan duidt dat nog steeds op spanningen  en moeilijkheden. Luister goed naar jezelf, dan blijf je er ook gezond bij. Uiteindelijk kan de tarotkaart staven tien omgekeerd ook betekenen dat je bevrijdt wordt van deze zware last.

Staven Tien – beschrijving

Betekenis van de tarotkaart staven tien bij het kaartleggen met de tarotMet een zware last gaat een man moeizaam zijn weg naar huis.
De omvang van zijn last is zo groot, dat hij niet meer voor zich uit kan kijken. Hij dient dan ook al zijn krachten in te spannen om zijn doel te bereiken.

De last van deze persoon is te groot en te zwaar. Ze groeit hem boven het hoofd en beneemt hem het zicht. Hij heeft geen uitzicht meer. Deze last vormt een te grote belasting en verwijst naar een te grote verantwoordelijkheid. Dit kan het werk betreffen, ambities, financiële aangelegenheden, het gezin of een relatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *