Meteen naar de inhoud

Staven Ridder

Betekenis Tarotkaart Staven Ridder

Staven Ridder – tarotkaart betekenis

Rechtop: Karakter: warm, vriendelijk en ambitieus. Gebeurtenis: Is van groot gewicht met betrekking tot de wensen of doeleinden

Omgekeerd: Karakter: Egocentrisch, veeleisend en arrogant. Gebeurtenis: Onderbrekingen betreffende het werk

Element: Lucht van Vuur

Astrologie: Ram, Leeuw, Boogschutter

Staven Ridder – uitgebreide verklaring

Rechtop: De tarotkaart ridder van de staven staat voor een enthousiaste en energieke (jonge)man. Deze kan zich in je omgeving bevinden, maar je kan het ook zelf zijn. Het is een spontaan mens die zeer gericht is op het ontmoeten en omgaan met mensen. Hij kan warm en vriendelijk zijn, maar ook heftig en temperamentvol. Dit leidt ertoe dat sommigen hem haten vanwege zijn vrijpostigheid en brutaliteit en anderen hem adoreren vanwege zijn spontaniteit en durf. Je kunt jezelf al snel in een haat/liefde verhouding bevinden met de staven ridder. Maar je zult je nooit vervelen met de staven ridder. De ridder van de staven staat ook voor iemand die met energie aan een onderneming begint, iemand die enthousiast en met open vizier het avontuur aangaat. Meestal is de staven ridder werkzaam in een beroep waarin hij veel met mensen kan omgaan, kan reizen en nieuwe ervaringen kan opdoen. Als de tarotkaart bij het kaartleggen valt in de context van een gebeurtenis dan is deze altijd een hulp of meevaller van grote impact op je dromen en doeleinden.

Omgekeerd: De tarotkaart staven ridder omgekeerd staat voor een egocentrische figuur die alles doet om te krijgen wat hij nodig heeft zonder zich daarbij te bekommeren om een ander. De persoon waar het op slaat is zelfzuchtig, niet vies van ruzie zoeken, impulsief, bazig, dominerend en opvliegend. De ridder van de staven neemt nu de vorm aan van een gladde verkoper die er op uit is om beter van je te worden en daarbij niet schuwt om laag bij de grondse middelen te gebruiken. Het enthousiasme van deze persoon is slechts gericht op het eigen belang en daarom is het goed om altijd op je hoede te blijven als hij zijn charmes bij je aanwendt. Hij heeft prachtige praatjes, maar als puntje bij paaltje komt gaat het er toch om dat hij er beter van wordt en jij met lege handen staat, of erger, lege handen en een gebroken hart. Als de tarotkaart bij het kaartleggen valt in de context van een gebeurtenis dan vormt deze een grote hindernis in het bereiken van je dromen en doeleinden.

 

Staven Ridder – beschrijving

betekenis van de tarotkaart staven ridder in het kaartleggen met de tarotDe Ridder van Staven te paard in volle galop. Het paard steigert, maar hij gaat gewoon door. Op het hoofd van de ridder en aan zijn harnas zijn pluimen, die op vlammen lijken. Vastberaden houdt hij zijn staf vast. Deze ridder is voortdurend onderweg. De geweldige vuurenergie jaagt hem voort. Onophoudelijk is hij op zoek naar de diepere zin van alles. De kleuren zijn vurig, evenals het temperament van deze ridder.

De oranje handschoenen benadrukken zijn geestdriftige en vurige wijze van handelen.

Karakter: Warm en openhartig. Ambitieus. Rusteloos.
Sfeer: Dynamisch. Ongeduld. Meeslepend. Onstuimig.
Gedachten: Werk. Beroep. Creativiteit.
Gebeurtenis: Van groot belang (vertrek, verhuizing, afscheid) of afwezigheid van het hier en nu.
Algemeen: Staven Ridder richt zijn energie op de eigen ontwikkeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *