Ga naar de inhoud

Staven Acht

Betekenis Tarotkaart Staven Acht

Staven Acht – betekenis tarotkaart

Rechtop: Deze kaart geeft het sein om ervoor te gaan, groen licht, ten aanval. De wereld ligt op dit moment voor je open. Wellicht ga je op reis.

Omgekeerd: Stop, je kunt nu beter geen situaties gaan forceren. Maak pas op de plaats en voorkom een burn-out.

Astrologie: Boogschutter, Mercurius    Element: Vuur

Staven Acht – uitgebreide verklaring

Rechtop: Met de tarotkaart staven acht komt alles voor jou in een stroomversnelling. Nieuws, veranderingen en daarmee nieuwe kansen volgen elkaar sneller op dan je aan hebt zien komen. Waar je voorheen grote inspanningen moest gestroosten lijkt het nu wel vanzelf te gaan, je krijgt meer energie van je werk dan je erin steekt. In een sneltreinvaart voltrekken zich nu de veranderingen op het gebied van je studie, zakelijk of relatie. Het is chaotisch en je kunt het nauwelijks controleren, maar het biedt je vele nieuwe mogelijkheden. De wereld ligt op dit moment voor je open. de staven acht is ook een reiskaart, mogelijk ga je op reis of ben je al onderweg. Dit is een tijd van gouden kansen, wees snel en grijp jouw deel.

Omgekeerd: Met de tarotkaart staven acht omgekeerd lijkt alles vast te lopen in een moeras van obstakels, regeltjes en apathie. Je sleurt er hard aan, maar je lijkt meer stappen achteruit te maken dan vooruit. De staven acht waarschuwt je om de situatie nu niet door te drukken. Daar komen alleen maar brokken van. In plaats van energie te krijgen van je inspanningen, raak je nu alleen maar erg vermoeid en overspannenheid ligt op de loer. De vertragingen vallen buiten je controle dus is het nu tijd om pas op de plaats te maken, de situatie te overzien en jezelf twee keer te bedenken voor je jezelf weer ergens halsoverkop instort. Probeer te onthaasten, de accu weer op te laden en te plannen voor een beter moment.

Staven Acht – beschrijving

de betekenis van de tarotkaart staven achtAcht staven bewegen zich door de lucht.
De energie wordt gericht naar een bepaald doel. De staven bewegen in de richting van de toekomst, naar rechts, het oosten. Door deze gerichte kracht komt iets tot uitdrukking, wordt werkelijkheid. Dit kan een doel betreffen, verwachtingen, hoop en idealen.

De rivier op de voorgrond is de levensstroom. Deze stroomt door het vruchtbare landschap. Dit houdt in, dat alle energie zijn natuurlijke gang gaat. Alles is in harmonie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *