Meteen naar de inhoud

Staven Aas

Betekenis Tarotkaart Staven Aas

Staven Aas – betekenis tarotkaart

Rechtop: Je hebt een ingeving, een idee voor een spannend nieuw begin of een gedurfde onderneming. Ga ervoor, want de staven aas vonkt van de energie voor een succesvolle start.

Omgekeerd: Dit is geen goed moment om met een nieuwe onderneming te starten. Je idee of plan sterft nu bij de start als gevolg van een gebrek aan energie. Of domme pech.

Elementen: Vuur

Staven Aas – uitgebreide verklaring

Rechtop: De tarotkaart staven aas staat voor passie, energie en ambitie. Je hebt een droom of een plan voor een onderneming of een nieuw begin en er is nu een enorm potentieel aan energie beschikbaar voor een succesvolle start. Nog steeds geldt dat  goede ideeën op zichzelf niet genoeg zijn om je plannen te verwerkelijken. Je moet er hard aan werken en doorzettingsvermogen tonen, maar dan krijg je er ook enorm veel energie voor terug. Met de staven aas, een gezonde ambitie en grenzeloos optimisme kun je elke droom waarmaken. De staven aas wijst je op een kans in jezelf die nu benut moet worden.

Omgekeerd: De drang om je te ontwikkelen en opnieuw te beginnen is wel aanwezig maar omstandigheden vertragen je vooruitgang. In creatieve en intuïtieve zaken, leiden obstakels en blokkades tot frustratie en ongeduld. In je relatie kunnen er problemen optreden die veroorzaakt worden door misverstanden of seksueel niet goed functioneren. Het is beter om pas op de plaats te maken en te wachten op een beter moment om uit de startblokken te spatten.

Staven Aas – beschrijving

betekenis tarotkaart staven aasIn de hand van de Schepper zie je een staf, waaraan blaadjes ontspringen. Verder zie je een vredig landschap.

De bloeiende staf symboliseert de voortdurende vernieuwing van alles wat leeft. De vallende bladeren kun je zien als Yods, godsvonken, de zaadjes die gezaaid worden

De Aas van Staven is de oerbron van het element Vuur. Vuur is het begin van alles, het is de kracht van alles, het is de kracht van het leven. Een kracht, die alles doordringt en bezielt. Vuur geeft licht en verwarmt. Vuur is omhoogstrevend, het stijgt en vlamt voortdurend op. Vuur is pure energie en derhalve een enorme scheppende kracht. Het vuur is het begin van alles, het begin van het ontstaan van het leven zelf, de levensenergie.

 

2 reacties op “Staven Aas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *