Ga naar de inhoud

Bekers Tien

Betekenis Tarotkaart Bekers TienBekers Tien – betekenis tarotkaart

Rechtop: Je wensen en verwachtingen resulteren in tevredenheid, bescherming en voltooiïng. Een nieuw begin in een vaste relatie of harmonieus gezin.

Omgekeerd: Je wensen en verwachtingen gaan ten onder in ontevredenheid en onenigheid. Relaties raken verstoord en komen tot een einde.

Astrologie: Vissen, Mars  Element: Water

Bekers Tien – uitgebreide verklaring

Rechtop: Bekers Tien zegt: Je bent eindelijk gelukkig. Je lange zoektocht naar geluk en stabiliteit heeft opgeleverd waar je naar op zoek was. Dit kan zijn in de warmte van een harmonieus gezin, of in een vaste relatie met de ware liefde van je leven. In materiële zin staat bekers tien voor de warmte van een fijn huis en voldoende middelen om te leven zonder directe zorgen. Het is ook een afsluiting van een periode en het begin van nieuw leven onder een goed gesternte. Ligt bekers tien in de toekomst dan kan er sprake zijn van het aangaan van een vaste relatie of een huwelijk met de juiste partner.

Omgekeerd: Ondersteboven voorspelt de bekers tien je weinig goeds. Relaties komen tot een einde, het is mogelijk dat je al langer ontevreden in een relatie rondloopt. De nabije omgeving voelt niet veilig en beschermend aan. De projecten die je op het financiële of zakelijke vlak hebt ondernomen vallen in duigen. Binnen het gezin rommelt het, er is onenigheid en in geval van kinderen ongehoorzaamheid en opstandigheid. Wat je probeert op te bouwen houdt geen stand. Valt bekers tien in de toekomst dan lopen je wensen en verwachtingen vaak door ruzies en irritaties op niets uit.

Bekers Tien – beschrijving

De betekenis van de tarotkaart bekers tien in het kaartleggen met de Tarot.Een zwaaiend echtpaar en dansende kinderen bevinden zich in een prachtige omgeving.
In de lucht is een regenboog met tien bokalen te zien.

De regenboog is een teken van het verbond van God met de mensen, van verzoening en bescherming. De regenboog vormt een brug tussen hemel en aarde. De kinderen zijn gelukkig vanuit hun puurheid en onschuld. Het paar kijkt naar de omgeving en is vervuld van geluk. Ze hebben alles gedaan ter verwezenlijking van hun ideaal. Nu is het zover en nemen ze afscheid. Het gevoelsleven gaat over naar een hoger plan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *