Ga naar de inhoud

Bekers Negen

Betekenis tarotkaart Bekers NegenBekers Negen – betekenis tarotkaart

Rechtop: Geluk. Wensen en verwachtingen komen uit. Dit is een tijd van genieten van wat je vergaard hebt aan rijkdommen in materiele en emotionele zin.

Omgekeerd: Ongeluk. Je wensen en verwachtingen komen niet uit. Je streven loopt uit op een teleurstelling. Op overmatig uitgeven en zelftoegeeflijkheid volgend teleurstellingen

Astrologie: Vissen, Jupiter  Element: Water

Bekers Negen – Uitgebreide Verklaring

Rechtop: Je hebt de oogst van je harde werken binnen en kunt nu rustig op je lauweren rusten. Dit is een tijd van genieten van wat je vergaard hebt aan rijkdommen in letterlijke en figuurlijke zin. Of het nu materiele welvaart, comfort of zinvolle relaties met familie en vrienden betreft, je bevindt je in een situatie waarin je kunt genieten van het leven. Als deze kaart in de toekomst valt dan is dat een teken dat je wensen vervuld zullen worden. Lichamelijk staat deze kaart voor een blakende gezondheid.

Omgekeerd: Je wensen en verwachtingen komen niet uit. Je streven loopt uit op een teleurstelling. Als er sprake is van overvloed, dan wordt er onmatig mee omgesprongen. Je zwelgt en het genieten staat nu in het teken van gulzigheid en hebzucht.  Je zoekt naar bevrediging en zinnelijk genot, maar hoe meer je tot je neemt, hoe meer je nodig hebt. Emotioneel blijf je daardoor onverzadigd. Je blijft achter met een leeg en gedesillusioneerd gevoel. Als bekers negen ondersteboven valt in je toekomst gaat je streven geen succes en geen vervulling opleveren.

Bekers Negen – beschrijving

De betekenis van de tarotkaart bekers negen bij het kaartleggen met de tarot.Een man straalt tevredenheid en geluk uit. Achter hem bevinden zich negen bokalen op een tafel. Deze persoon vertegenwoordigt lichamelijk en emotioneel welzijn. Hij zit goed in zijn huid en geniet van het leven. Deze kaart duidt op algeheel welzijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *