Ga naar de inhoud

Bekers Drie

betekenis tarotkaart Bekers Drie

Bekers Drie – betekenis tarotkaart

Rechtop: Je hebt iets te vieren. Een nieuw huis, een bruiloft, een behaald examen, verjaardagen, promoties op het werk of een buitengewoon jubileum.

Omgekeerd: Je verwent jezelf zonder enige aanleiding. Het uiteindelijk resultaat is onvermijdelijk teleurstelling en verzuring  in je vriendschappen en relaties.

Astrologie: Kreeft, Mercurius   Element: Water

Bekers Drie – uitgebreide verklaring

Rechtop: Je hebt iets te vieren. Een nieuw huis, een bruiloft, een behaald examen, verjaardagen, promoties op het werk of een buitengewoon jubileum. De betekenis van de tarotkaart bekers drie is dat je vreugde voelt over een emotionele mijlpaal in het leven.  Dit vreugdevolle gevoel wordt gedeeld met anderen, dit kan een feest zijn of een gezellig etentje of misschien alleen maar een enthousiast gesprek. Laat het allemaal lekker over je heen komen, je verdient het en mag er van genieten. Valt de tarotkaart bekers drie in de toekomst dan heb je iets om naar uit te kijken.

Omgekeerd: Je verwent jezelf zonder enige aanleiding. Je doet onverantwoordelijke uitgaven om jezelf te plezieren of stort je blindelings in het uitgaansleven. Sex & Drugs & Rock’n’Roll zijn voor jou nu van toepassing. De betekenis van de tarotkaart bekers drie omgekeerd is een waarschuwing dat je een leegte in jezelf probeert te vullen met oppervlakkige genotzucht en relaties. Het uiteindelijk resultaat is onvermijdelijk teleurstelling en verzuring  in je vriendschappen en relaties. Alternatief kan er iemand dichtbij je zijn, die in de jacht op pleziertjes, zijn of haar omgeving van zich vervreemd.

Bekers Drie – Beschrijving

Betekenis van de tarotkaart bekers drie bij het kaartleggenDrie vrouwen, ook wel de drie Gratiën genoemd, toasten tezamen en geven volop uiting aan hun vreugde. Ze delen niet enkel gevoelens, doch genieten tevens van het mooie en het goede, de vruchten en de bloemen. Op deze kaart wordt uitbundig feest gevierd. Vreugde en geluk worden samen gedeeld. Er is iets bereikt, dat reden tot vieren geeft. Het is echter niet het eindpunt, het houdt een groei in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *