Ga naar de inhoud

De Tarot Lezer vernieuwd

Waarom heb je de site veranderd?

Na negen jaar trouwe dienst is De Tarot Lezer aan een renovatie toe. Door veroudering kraakte en piepte de oude vertrouwde site bij het inladen in moderne browsers. Met tablets en telefoons had ik in 2012 zelfs in het geheel geen rekening gehouden. Dat was goed te merken aan de snelheid van laden en de onleesbaarheid op smartphones. Dat jullie als gebruikers de site desondanks trouw bleven heb ik altijd als een enorm compliment beschouwd.

Ik heb in de afgelopen maanden hard aan de site gewerkt, maar dat was tot nu toe niet goed merkbaar. Dat was natuurlijk vooral omdat het allemaal achter de schermen gebeurde. Mijn belangrijkste prioriteiten waren snelheid en bruikbaarheid op een smartphone. Meer dan de helft van de bezoekers van De Tarot Lezer komt namelijk per telefoon. En dus heb ik een aantal dingen gedaan om de site te verbeteren:

Wat heb je dan precies gedaan?

 

  • Alle pagina’s zijn nu goed leesbaar en bruikbaar op een mobieltje. daardoor is zelfs het Keltisch Kruis nu goed leesbaar.
  • Alle overbodige ballast is overboord gegaan, elk onderdeel van de site is op snelheid geoptimaliseerd.
  • De broncode van de Tarot leggingen is geheel vernieuwd op snelheid en weergave op telefoons
  • De site is verplaatst van een Amerikaanse budget provider naar een Nederlandse state of the art provider

Dat leidt ertoe dat er nu een supersnelle website staat die ook in smartphones lekker snel laadt en goed leesbaar is. Het is wel een heel ander gezicht en ik zal de oude vertrouwde lay-out zeker gaan missen. Je kunt dat vooral goed zien in de pagina voor het Orakel van Delphi.

Wat ga je hierna doen?

Maar tegelijk ben ik heel blij met de veranderingen die ik nu aangebracht heb, want de Tarot site kan nu eindelijk weer met zijn tijd mee. En dat zorgt ervoor dat ik nu onbekommerd aan de volgende fase van mijn renovatie project kan gaan beginnen en dat is de inhoud van de site zelf. In tien jaar zijn mijn inzichten verdiept en veranderd en dat wil ik weergeven in de inhoud van de site. Dat zal voor de komende tijd mijn focus krijgen. Ik houd jullie op de hoogte via dit blog. Tot ziens op de Tarot Lezer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *