Meteen naar de inhoud

Drie Kaarten Trekking

TarotkaartDuiding
De invloed uit het verleden : Zwaarden Vier

Na een hectische periode kom je nu tot stilstand. De zwaarden vier kan aangeven dat je jezelf terugtrekt om de accu op te kunnen laden, maar het kan ook een gedwongen rust zijn. Dit is geen tijd van plannen maken, maar een tijd van innerlijke stilte en meditatie, je wonden likken of gewoon een beetje ontspannen. Op deze wijze zal je levenskracht zich hernieuwen.

De situatie waar je nu in zit : Bekers Drie omgedraaid

Je verwent jezelf zonder enige aanleiding. Het uiteindelijk resultaat is onvermijdelijk teleurstelling en verzuring in je vriendschappen en relaties.

Hoe de situatie zich vanaf nu ontwikkelt : Gerechtigheid

Je neemt een besluit vanuit je overtuigingen gebaseerd op wat passend, rechtvaardig en redelijk is. Een beslissing in een ruzie of een juridisch geschil pakt goed voor je uit of voelt in ieder geval eerlijk aan. Je wordt passend beloond.

De legging met de drie kaarten is een snelle manier van kaartleggen om antwoord op je vraag te krijgen. De kaarten vertegenwoordigen van links naar rechts het verleden, heden en de toekomst. De tarotkaart voor het verleden geeft je inzicht omtrent de aanleiding tot je vraag. De kaart voor het heden geeft je inzicht in de aard van het probleem waar je vraag over gaat en hoe jij daar mee omgaat. De kaart voor de toekomst geeft inzicht over op welke manier de kwestie uiteindelijk afloopt. Deze legging is minder ingewikkeld, en daarom vooral heel geschikt voor enkelvoudige vragen waarbij je jezelf afvraagt wat de betere keuze in de kwestie is.