Drie Kaarten Trekking

TarotkaartDuiding
De invloed uit het verleden : De Kluizenaar

Inzicht verkregen door afzondering. Je moest even op jezelf zijn om je gedachten en gevoelens weer op een rij te krijgen. Wijze raad. Je hebt meesterschap bereikt door meditatie, studie of overdenking.

De situatie waar je nu in zit : Staven Vijf

Je hebt te maken met conflict. Dit kan een strijd met de buitenwereld of met jezelf zijn. Het is nu zaak om kracht te tonen in het opkomen voor jezelf. Trouw aan jezelf blijven is het motto.

Hoe de situatie zich vanaf nu ontwikkelt : Bekers Schildknaap

Karakter: Gevoelig en verbeeldingsrijk Boodschap: Geïnspireerd, verheffend; kan uit het eigen onderbewuste komen (bv droom)

De legging met de drie kaarten is een snelle manier van kaartleggen om antwoord op je vraag te krijgen. De kaarten vertegenwoordigen van links naar rechts het verleden, heden en de toekomst. De tarotkaart voor het verleden geeft je inzicht omtrent de aanleiding tot je vraag. De kaart voor het heden geeft je inzicht in de aard van het probleem waar je vraag over gaat en hoe jij daar mee omgaat. De kaart voor de toekomst geeft inzicht over op welke manier de kwestie uiteindelijk afloopt. Deze legging is minder ingewikkeld, en daarom vooral heel geschikt voor enkelvoudige vragen waarbij je jezelf afvraagt wat de betere keuze in de kwestie is.