Meteen naar de inhoud

Drie Kaarten Trekking

TarotkaartDuiding
De invloed uit het verleden : Pentakels Aas

Een plan wordt werkelijkheid. Geld en nieuwe zekerheid.

De situatie waar je nu in zit : Staven Koning

Je bent, kent of komt in aanraking met een daadkrachtige en energieke persoonlijkheid. Iemand met leiderseigenschappen en ambities.

Hoe de situatie zich vanaf nu ontwikkelt : Zwaarden Acht

Je zit vast in een uitzichtsloze situatie. Je bent gebonden en kunt geen kant op. Maar de oorzaak zit net zozeer in je situatie als jouw overtuiging daarover. Met zwaarden acht is er daarnaast sprake van een tijdelijke situatie. Zodra de verblinding door je eigen negatieve gedachten wegvalt, zie je dat er genoeg ruimte is om aan deze situatie te ontsnappen.

De legging met de drie kaarten is een snelle manier van kaartleggen om antwoord op je vraag te krijgen. De kaarten vertegenwoordigen van links naar rechts het verleden, heden en de toekomst. De tarotkaart voor het verleden geeft je inzicht omtrent de aanleiding tot je vraag. De kaart voor het heden geeft je inzicht in de aard van het probleem waar je vraag over gaat en hoe jij daar mee omgaat. De kaart voor de toekomst geeft inzicht over op welke manier de kwestie uiteindelijk afloopt. Deze legging is minder ingewikkeld, en daarom vooral heel geschikt voor enkelvoudige vragen waarbij je jezelf afvraagt wat de betere keuze in de kwestie is.