Drie Kaarten Trekking

TarotkaartDuiding
De invloed uit het verleden : Zwaarden Vijf

Het conflict of de crisis is achter de rug. Je hebt een sterk gevoel van teleurstelling en mislukking, zelfs als je het conflict gewonnen lijkt te hebben. De overwinning is op een achterbakse manier verkregen. Eigenlijk heeft niemand gewonnen. Het wordt tijd om je trots opzij te schuiven en naar je hart en je gezonde verstand te luisteren.

De situatie waar je nu in zit : Pentakels Aas omgedraaid

Plannen gaan de mist in. Vasthoudendheid aan geld of geldgebrek.

Hoe de situatie zich vanaf nu ontwikkelt : Zwaarden Schildknaap

Je bereidt je voor op een confrontatie, Je bent zeker van jezelf, want je hebt de kracht en de intelligentie om hier sterker uit komen. In je werk of relatie moet je rekening houden met een ferme tegenwind en stevige kritiek, maar brengt een flinke ruzie ook helderheid en ademruimte.

De legging met de drie kaarten is een snelle manier van kaartleggen om antwoord op je vraag te krijgen. De kaarten vertegenwoordigen van links naar rechts het verleden, heden en de toekomst. De tarotkaart voor het verleden geeft je inzicht omtrent de aanleiding tot je vraag. De kaart voor het heden geeft je inzicht in de aard van het probleem waar je vraag over gaat en hoe jij daar mee omgaat. De kaart voor de toekomst geeft inzicht over op welke manier de kwestie uiteindelijk afloopt. Deze legging is minder ingewikkeld, en daarom vooral heel geschikt voor enkelvoudige vragen waarbij je jezelf afvraagt wat de betere keuze in de kwestie is.