Ga naar de inhoud

Informatie over de Tarot Lezer

Welkom op de Tarot Lezer!

Mijn naam is John en ik ben de Tarot Lezer. Met mijn gezin woon ik in het groene hart van Nederland. Sinds mijn jeugd ben ik gefascineerd door de Tarot en het lezen van de Tarot is door de jaren heen een vast ritueel geworden. Voor belangrijke beslissingen in ons leven is door mij meer dan eens het Keltisch Kruis geraadpleegd. De Tarot wordt door mij gezien als een communicatiemiddel met ons onderbewustzijn dat vele malen groter is dan onze bewuste geest. Het luisteren naar,  en communiceren met de ongekend machtige tegenhanger van mijn bewustzijn, die voor 99% bepaalt wie en wat ik ben is een van de belangrijke thema’s van mijn leven.

Online kaartleggen

Programmeren is een vaardigheid die ik over heb gehouden uit mijn vorige loopbaan. Online kaartleggen deed ik wel vaker, maar het viel mij op dat de meeste online orakels niet boden waar ik naar op zoek was. Ik wil namelijk alle mogelijke informatie die een enkele kaartlegging te bieden heeft eruit halen. Zodat ik bij een lezing geen enkele interpretatie over het hoofd zie. Dat betekent meerekenen van combinaties van kaarten, elementen, astrologie, symbolen, numerologische invloeden, etc, etc. Het is een hobby en daarbij gaat het om de reis en niet om het aankomen, dus dit project zal van lange duur zijn. Onderweg vertel ik van mijn wedervaardigheden via mijn tarot lezer weblog.

Contact

Vrijwel overal op de site staan de commentaar boxen aan, dus als je wil meedenken of een suggestie hebt dan kun je dat vrijwel overal op de website kwijt. Als je mij direct wilt benaderen dan kun je mij bereiken via de contact-pagina.

De Tarot Lezer