Meteen naar de inhoud

Tarot Kleur: Bekers

Bekers Kelken BokalenDe Bekers: betekenis in legging

Rechtop:           Gevoel, liefde, verbeelding, compassie, zinnelijkheid, kalmte.

Omgekeerd:    Humeurigheid, verslaving, hysterie, verdrongen emoties, gevoelloosheid.

Astrologie:       Kreeft, Schorpioen, Vissen   Element: Water

Wordt je tarot lezing gedomineerd door Bekers? Dit is een kwestie die voor jou sterke emoties oproept. De trekking gaat over gevoel en over hoe jij ermee omgaat. Probeer je die sterke gevoelens te verbergen achter een masker van rust of ga je jezelf te buiten aan emotionele buien?
Alternatief kan een diepe spirituele belevenis in deze kwestie aangeduid worden. Het overwicht van de bekers geeft aan dat je reacties in deze spontaan zijn en dat de situaties tegemoet getreden worden met het hart en minder met het verstand.

De Bekers: betekenis algemeen

Tarot kleur bekers ook wel bokalen of kelkenDe bekers tarotkaarten worden ook wel aangeduid met de bokalen of de kelken. De tarot kleur bekers staat voor het element water. De betekenis van de bekers tarotkaarten gaan allemaal over het emotionele, onbewuste aspect van de mens. De emotionele intelligentie zogezegd. De tarotkaarten bekers gaan over gevoelens, liefde, spiritualiteit en relaties met de anderen. Bekers gaan ook over hoe je met die gevoelens omgaat en hoe je ze uit naar anderen. Andere betekenissen van de bekers zijn verbeelding, creativiteit, fantasie en romantiek. Traditioneel gezien staan de Bekers voor het westen en de herfst. Maatschappelijk staan ze voor de geestelijke stand.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *