1. Verleden.

Bekers Twee: Je vindt vriendschap en warmte in een liefdevolle relatie, die gebaseerd is op gelijkwaardigheid en geven en nemen van beide partners.

2. Heden.

Zwaarden Koning ** omgekeerd ** : Oneerlijk, wreed en bevooroordeeld. Kan wijzen op een onrechtvaardige beslissing.

3. Toekomst.

Staven Tien: Je werk of andere verantwoordelijkheden zijn een te grote belasting geworden. Mislukking dreigt doordat je teveel van jezelf vergt.

Kaart Positie Duiding
1. Dit is het verleden ten aanzien van je vraag.Dit is een goede kaart voor een liefdevolle relatie. De tarotkaart bekers twee staat voor elk soort van evenwicht. Met name voor een evenwichtig dat bereikt wordt door geven en nemen. Ben je op zoek naar liefde dan wijst bekers twee de weg en de wijze waarop. In de toekomst geeft bekers twee het ontstaan van een nieuwe relatie aan. Gaat je een vraag over werk, dan ligt de nadruk op het aangaan van sterke partnerschappen gebaseerd op wederkerigheid en leidend tot win-win situaties. Bij een vraag over een bestaande relatie zal deze bloeien zolang beide partners op voet van gelijkheid verkeren en alles voor elkaar overhebben.
2. Deze kaart staat voor de huidige situatie.'Als de koning van zwaarden wordt omgekeerd, zijn charme heeft evapourated en het enige dat lijkt te worden overgelaten is zijn tong bijten. Oneerlijke aanvallen lijken te ontstaan uit het niets. Hij is kritisch over alles en iedereen en doet geen pijn om het te verbergen. Net als een onweer, kunnen deze flitsen van intense sfeer verwoesten. Helaas, het heeft ook invloed op elk aspect van zijn leven. Professioneel, slaagt hij erin om zich te isoleren van collega's en leidinggevenden. Voor al zijn onderneming, kan weinig worden gedaan als hij vervreemdt mensen. Toch ambitieuze, meedogenloosheid bereikt wat zijn vrije meningsuiting kan niet. Omgekeerd, de koning van zwaarden is arrogant en koud met anderen, zelfs die waar hij om geeft.
3. Dit zal de toekomst brengen op basis van de twee voorgaande kaarten.De staven tien is een kaart van zorgen en mislukking. Je staat op het punt om je doel te bereiken. De finish is in zicht maar het lijkt alsof je niet meer vooruit komt. Je hebt teveel hooi op je vork genomen. Overspannenheid en oververmoeidheid liggen op de loer of hebben zich al van je meester gemaakt. Je hebt het gevoel dat je dit harde werk er alleen nog maar insteekt omdat het je verantwoordelijkheid is. Het is een belasting geworden waar je geen energie meer uit krijgt. De kans is aanwezig dat je hierdoor niet in staat bent je plannen te verwezenlijken. Als je de kaarten legt voor je gezondheid dan kan dit op problemen wijzen met de rug of ruggegraat. Laat je niet door zorgen en getob overmannen en neem niet nog meer verantwoordelijkheid op je schouders als je geen ziekten of kwalen wil oplopen.

De Drie Kaart Legging

De legging met de drie kaarten is een snelle manier van kaartleggen om antwoord op je vraag te krijgen. De kaarten vertegenwoordigen van links naar rechts het verleden, heden en de toekomst. De tarotkaart voor het verleden geeft je inzicht omtrent de aanleiding tot je vraag. De kaart voor het heden geeft je inzicht in de aard van het probleem waar je vraag over gaat en hoe jij daar mee omgaat. De kaart voor de toekomst geeft inzicht over op welke manier de kwestie uiteindelijk afloopt. Deze legging is minder ingewikkeld, en daarom vooral heel geschikt voor enkelvoudige vragen waarbij je jezelf afvraagt wat de betere keuze in de kwestie is.

Drie kaarten trekking, uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties in de legging. De Tarot Lezer. Gratis online tarot leggen.