1. Verleden.

Bekers Negen: Geluk. Wensen en verwachtingen komen uit. Dit is een tijd van genieten van wat je vergaard hebt aan rijkdommen in materiele en emotionele zin.

2. Heden.

Pentakels Zes: Delen. Ontvangen van zeer verdiende voordelen. Succesvol evenwicht in financiële aangelegenheden.

3. Toekomst.

Staven Koningin: Je bent, kent of komt in aanraking met een aantrekkelijke persoonlijkheid, die warm en krachtig van karakter is.

Kaart Positie Duiding
1. Dit is het verleden ten aanzien van je vraag.Je hebt de oogst van je harde werken binnen en kunt nu rustig op je lauweren rusten. Dit is een tijd van genieten van wat je vergaard hebt aan rijkdommen in letterlijke en figuurlijke zin. Of het nu materiele welvaart, comfort of zinvolle relaties met familie en vrienden betreft, je bevindt je in een situatie waarin je kunt genieten van het leven. Als deze kaart in de toekomst valt dan is dat een teken dat je wensen vervuld zullen worden. Lichamelijk staat deze kaart voor een blakende gezondheid.
2. Deze kaart staat voor de huidige situatie.'een kaart betekent genade en geschenken, de zes van Pentakels vertegenwoordigt generositeit die u zal geven of te ontvangen. Aan de ene kant, ontvangt u een donatie of gift, die u zullen helpen te smeden vooruit in school of bedrijf. Remembering te helpen die je hebt ontvangen, kunt u de bron van een erfenis of schenking aan anderen ten goede komen. Als u op dit moment worstelt, verwachten dat hulp is op haar manier. Wanneer u in een betere positie, zorg ervoor om te betalen naar voren zodat een cirkel van vrijgevigheid is gevestigd.
3. Dit zal de toekomst brengen op basis van de twee voorgaande kaarten.De staven koningin is zowel gesteld op gezelschap als op haar onafhankelijkheid. Ze is vol medeleven, warm en vaak zeer aantrekkelijk. Je bent, kent of komt in aanraking met deze persoon. Ze is zeer intelligent en staat vol in het leven. Ze is ondernemend, gepassioneerd, enthousiast en ambitieus. Deze energie gaat niet ten koste van haar omgeving, maar de staven koningin straalt zoveel warmte uit, dat iedereen in haar omgeving daar blij van wordt. Niet zelden is deze persoon een leidster die mensen aan zich weet te binden en de bepalende factor is in gezin, relatie of werkkring. Ze zal niet aarzelen haar vrouwelijke charmes in te zetten om dingen gedaan te krijgen, maar ze zal dit nooit gebruiken om anderen te benadelen. Ze is zeer onafhanekelijk en zal bezitterig of jaloers gedrag niet dulden, maar heeft wel veel liefde en een beetje bewondering nodig om zich echt comfortabel te voelen. Met de koningin van de staven is vrijwel elke dag een zonnige dag met humor en plezier.

De Drie Kaart Legging

De legging met de drie kaarten is een snelle manier van kaartleggen om antwoord op je vraag te krijgen. De kaarten vertegenwoordigen van links naar rechts het verleden, heden en de toekomst. De tarotkaart voor het verleden geeft je inzicht omtrent de aanleiding tot je vraag. De kaart voor het heden geeft je inzicht in de aard van het probleem waar je vraag over gaat en hoe jij daar mee omgaat. De kaart voor de toekomst geeft inzicht over op welke manier de kwestie uiteindelijk afloopt. Deze legging is minder ingewikkeld, en daarom vooral heel geschikt voor enkelvoudige vragen waarbij je jezelf afvraagt wat de betere keuze in de kwestie is.

Drie kaarten trekking, uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties in de legging. De Tarot Lezer. Gratis online tarot leggen.