1. Verleden.

Zwaarden Ridder: Karakter: Intelligent, overredend en verstandelijk. Gebeurtenis: Plotselinge komst of gebeurtenis.

2. Heden.

Zwaarden Aas: Een heftige situatie of conflict leidt tot veel beroering, waaruit jij als winnaar tevoorschijn komt. Je zegeviert door je wilskracht en intelligentie op een eerlijke wijze.

3. Toekomst.

De Zon: Overwinning, wedergeboorte, bescherming.

Kaart Positie Duiding
1. Dit is het verleden ten aanzien van je vraag.Niemand denkt meer aan de Ridder van Zwaarden dan ... de Ridder van Zwaarden. Hij is charmant, verleidelijk, intelligent, maar zijn gevoel van egoïsme kunnen bederven het pakket. Zijn moed is ongelooflijk en maakt hem grote risico's te nemen, het is zeldzaam dat hij verslagen is in iets. Soms echter, is zijn vertrouwen misplaatst. In zijn haast om te winnen tegen elke prijs, kan hij pijn veroorzaken of problemen voor anderen. Hij is helder met sterke ideeën die het waard zijn te streven. Om een beter evenwicht tussen zijn behoefte om roem met ethiek, zou hij kunnen profiteren van vertragen en rekening houdend met anderen.
2. Deze kaart staat voor de huidige situatie.'De zwaarden aas staat voor een heftige situatie of een heftig conflict waar je in terecht komt. Jij blijkt door je mentale wilskracht in staat om deze situatie in je voordeel te beslechten. Doordat je dit met intelligentie en een gepaste uitoefening van kracht bereikt wordt deze overwinning ook door je omgeving als zodanig ervaren. Als de zwaarden aas in een legging over de toekomst gaat dan is dat een aanmoediging om de huidige strijd vol te houden, uiteindelijk zul je zegevieren.
3. Dit zal de toekomst brengen op basis van de twee voorgaande kaarten.De helderheid van de Zon schijnt op uw leven, kunt u van harte welkom een nieuwe periode van voorspoed en geluk. De vitale energie lijkt te verbeteren op elk gebied van je leven, van werk tot relaties. U hebt de energie en zelfvertrouwen aan elk van uw dromen werkelijkheid te maken. Dit vertrouwen zal u helpen opnieuw niet alleen de huidige maar ook op lange termijn planning voor de toekomst. Als de zon schijnt, kan het verwijzen naar een letterlijk warm klimaat. U kunt reizen naar een zonnige plaats of in de zomer kan bijzondere betekenis hebben voor jou. Gelukkig vergaderingen, belangrijke omstandigheid zal alles lijkt op dit moment. Af en toe kan de zon betrekking hebben op kinderen, misschien een nieuwe geboorte of oudere kinderen. Sommige nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen, ziekte kan gaan of er is een aangename verrassing zwangerschap

De Drie Kaart Legging

De legging met de drie kaarten is een snelle manier van kaartleggen om antwoord op je vraag te krijgen. De kaarten vertegenwoordigen van links naar rechts het verleden, heden en de toekomst. De tarotkaart voor het verleden geeft je inzicht omtrent de aanleiding tot je vraag. De kaart voor het heden geeft je inzicht in de aard van het probleem waar je vraag over gaat en hoe jij daar mee omgaat. De kaart voor de toekomst geeft inzicht over op welke manier de kwestie uiteindelijk afloopt. Deze legging is minder ingewikkeld, en daarom vooral heel geschikt voor enkelvoudige vragen waarbij je jezelf afvraagt wat de betere keuze in de kwestie is.

Drie kaarten trekking, uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties in de legging. De Tarot Lezer. Gratis online tarot leggen.