1. Verleden.

Staven Acht: Deze kaart geeft het sein om ervoor te gaan, groen licht, ten aanval. De wereld ligt op dit moment voor je open. Wellicht ga je op reis.

2. Heden.

Bekers Twee: Je vindt vriendschap en warmte in een liefdevolle relatie, die gebaseerd is op gelijkwaardigheid en geven en nemen van beide partners.

3. Toekomst.

De Wereld: Resultaat. Verwezenlijken, gepaard gaand met het aanvaarden van verantwoordelijkheden.

Kaart Positie Duiding
1. Dit is het verleden ten aanzien van je vraag.Met de tarotkaart staven acht komt alles voor jou in een stroomversnelling. Nieuws, veranderingen en daarmee nieuwe kansen volgen elkaar sneller op dan je aan hebt zien komen. Waar je voorheen grote inspanningen moest gestroosten lijkt het nu wel vanzelf te gaan, je krijgt meer energie van je werk dan je erin steekt. In een sneltreinvaart voltrekken zich nu de veranderingen op het gebied van je studie, zakelijk of relatie. Het is chaotisch en je kunt het nauwelijks controleren, maar het biedt je vele nieuwe mogelijkheden. De wereld ligt op dit moment voor je open. de staven acht is ook een reiskaart, mogelijk ga je op reis of ben je al onderweg. Dit is een tijd van gouden kansen, wees snel en grijp jouw deel.
2. Deze kaart staat voor de huidige situatie.'Dit is een goede kaart voor een liefdevolle relatie. De tarotkaart bekers twee staat voor elk soort van evenwicht. Met name voor een evenwichtig dat bereikt wordt door geven en nemen. Ben je op zoek naar liefde dan wijst bekers twee de weg en de wijze waarop. In de toekomst geeft bekers twee het ontstaan van een nieuwe relatie aan. Gaat je een vraag over werk, dan ligt de nadruk op het aangaan van sterke partnerschappen gebaseerd op wederkerigheid en leidend tot win-win situaties. Bij een vraag over een bestaande relatie zal deze bloeien zolang beide partners op voet van gelijkheid verkeren en alles voor elkaar overhebben.
3. Dit zal de toekomst brengen op basis van de twee voorgaande kaarten.met de wereld, voltooiing en vervulling verschijnen op elk niveau als u het einde van een cyclus. Het einde van de projecten, scholing, single-leven hebben allemaal aangegeven; huwelijken zal gebeuren, banen gestart, ouderschap toegejuicht. Het is een tijd voor verandering. Succes en voldoening van invloed zijn op elk gebied van het leven met invloed op de wereld. Met loopbaan, wordt u blij en tevreden met alle veranderingen die nu plaatsvinden; je vaardigheden en inspanningen worden goed beloond. Nieuwe baan en promoties te brengen veranderingen voor de betere, je hebt hard gewerkt om dit stadium te bereiken, genieten van de vruchten van je werk! Relaties zijn uitgeprobeerd en getest en met de wereld, voert u een periode van vreugde en evenwicht dat is veel te laat. Op dit punt, je leeft en werkt goed samen, verenigd in uw inzet, de verschillen tussen je trekt je dichter bij elkaar. Soms is de wereld zal inluiden van een nieuwe woning, nieuwe plaats van het werk of reizen. Journeys genomen op dit moment zal je geest te verruimen en om voort te bouwen op uw ervaringen dienen. Als verandering gebeurt nu in een gebied, worden gewaarborgd is het een verandering ten goede en zal alleen gelukkiger op lange termijn.

De Drie Kaart Legging

De legging met de drie kaarten is een snelle manier van kaartleggen om antwoord op je vraag te krijgen. De kaarten vertegenwoordigen van links naar rechts het verleden, heden en de toekomst. De tarotkaart voor het verleden geeft je inzicht omtrent de aanleiding tot je vraag. De kaart voor het heden geeft je inzicht in de aard van het probleem waar je vraag over gaat en hoe jij daar mee omgaat. De kaart voor de toekomst geeft inzicht over op welke manier de kwestie uiteindelijk afloopt. Deze legging is minder ingewikkeld, en daarom vooral heel geschikt voor enkelvoudige vragen waarbij je jezelf afvraagt wat de betere keuze in de kwestie is.

Drie kaarten trekking, uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties in de legging. De Tarot Lezer. Gratis online tarot leggen.