1. Verleden.

De Zegewagen: Succes door zelfbeheersing. Je overwint de uitdagingen van het leven door schijnbare tegengestelde (innerlijke) krachten te onder jouw wil te verenigen en samen te laten werken in je voordeel. Je hebt de situatie volledig onder controle.

2. Heden.

Zwaarden Schildknaap: Karakter: Communicatief, intelligent en slim. Boodschap: Onverwachte beroering.

3. Toekomst.

Bekers Zes ** omgekeerd ** : Je hangt teveel aan je onplezierige herinneringen. Het wordt tijd om los te laten en je te concentreren op leven in het heden.

Kaart Positie Duiding
1. Dit is het verleden ten aanzien van je vraag.De Zegewagen staat voor het boeken van een overwinning, je hebt alles uitstekend onder controle. Het leven bestaat uit allerlei uitdagingen die alleen overwonnen kunnen worden doordat je jouw innerlijke driften en passies weet te verenigen en zodanig te kanaliseren dat er een grote sprong vooraarts gemaakt kan worden. Het is je wilskracht en zelfbeheersing waarmee je dit weet te bereiken. Doordat je met jezelf in harmonie bent en uitstijgt boven je lagere aandriften kun je grootse dingen bereiken. Deze kaart staat ook traditioneel voor het maken van een reis, niet noodgedwongen, maar omdat je er klaar voor bent en het je wil is deze reis te ondernemen. De Zegewagen wijst je ook op het feit dat je nu een stap voorwaarts kan maken door besluitvaardig handelen. Welvaart, voorspoed en geluk worden verworven door jouw persoonlijke inzet.
2. Deze kaart staat voor de huidige situatie.'de pagina van Swords is een jonge man of vrouw begaafd met ongelooflijke inzicht. Er is heel weinig in de logica of de relaties die ze niet waarnemen. Na het verkrijgen van inzicht in een situatie, wordt er niet lang om te zetten in hun voordeel. Intelligent en met een briljante communicatieve vaardigheden, zijn ze nooit op een verlies voor woorden. Boordevol ideeën met brede en fijne details, ze willen de wereld veranderen. Het enige ding dat zich tussen hen en grootheid is een gebrek aan planning om deze ideeën uit te voeren. In relaties zijn ze vaak zien zichzelf als een bemiddelaar hoewel soms de term bemoeizuchtige nauwkeuriger zou zijn. Betekenis en kan de pagina van Swords onbewust leiden tot meer problemen dan ze oplossen.
3. Dit zal de toekomst brengen op basis van de twee voorgaande kaarten.Je blikt terug op minder gelukkige herinneringen. Voor jou is het verleden een boek dat je het liefst zou sluiten. Helaas wijst de bekers zes ondersteboven erop dat je dit verleden nog niet echt los kan laten. Je maalt er voortdurend overheen en alle nare gebeurtenissen worden voor je geestesoog keer op keer afgespeeld. Dit vastzitten in het verleden maakt dat je in het heden stilstaat. Het is tijd om vooruit te kijken en in het nu te gaan leven. Dit betekent dat je moet loslaten en afrekenen met het verleden. Het is goed mogelijk dat je daarmee ook een grote schoonmaak moet houden onder al die relaties en dingen die er belang bij hebben om jou in het verleden gevangen te houden. Het is goed mogelijk dat je eigelijk al weet dat je deze mensen en zaken ontgroeid bent, maar niet echt durft om de stap vooruit te maken.

De Drie Kaart Legging

De legging met de drie kaarten is een snelle manier van kaartleggen om antwoord op je vraag te krijgen. De kaarten vertegenwoordigen van links naar rechts het verleden, heden en de toekomst. De tarotkaart voor het verleden geeft je inzicht omtrent de aanleiding tot je vraag. De kaart voor het heden geeft je inzicht in de aard van het probleem waar je vraag over gaat en hoe jij daar mee omgaat. De kaart voor de toekomst geeft inzicht over op welke manier de kwestie uiteindelijk afloopt. Deze legging is minder ingewikkeld, en daarom vooral heel geschikt voor enkelvoudige vragen waarbij je jezelf afvraagt wat de betere keuze in de kwestie is.

Drie kaarten trekking, uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties in de legging. De Tarot Lezer. Gratis online tarot leggen.