1. Verleden.

Het Oordeel: Bevrijding, transformatie, besef van persoonlijke macht. Een positieve belangrijke verandering.

2. Heden.

Zwaarden Schildknaap ** omgekeerd ** : Karakter: Wreed, manipulerend en berekenend.

3. Toekomst.

Zwaarden Zeven: Excuses maken of ontvangen.

Kaart Positie Duiding
1. Dit is het verleden ten aanzien van je vraag.Arrest Vaak kan een letterlijke beschikking, iets wat veel te laat en noodzakelijk zijn. Alle bewegingen die op dit moment positief zal zijn, dus neem de tijd om dit verder te gaan met het geloof. Bij arrest blijkt, het is een tijd waarin alles duidelijk wordt na een periode van handelen in het donker. Niet alleen heb je nu profijt kan hebben van het hele plaatje duidelijk, deze nieuwe golf van energie doordringt alle gebieden van uw leven. Als u zich zorgen over het werk of de gezondheid, arrest geeft aan dat u nu in een periode waarin genezing en groei hebben genomen, en er's time voor een frisse start. Geniet van deze nieuwe periode - je hebt geworsteld en kwam aan de andere kant. Tijd voor een frisse start!
2. Deze kaart staat voor de huidige situatie.'Bij de pagina van Swords is teruggedraaid, kan de opmerkzame natuur worden kleine en hatelijk. Ideeën zijn belangrijker dan gevoelens en alles wat hun logica uitdagingen zullen worden genegeerd. Emotioneel, kan er veel verborgen angst. Ideeën zijn eenvoudig te bedienen en te creëren - mensen reageren niet op dezelfde manier. De pagina van Zwaarden teruggedraaid kan worden zeer gevoelig, een gevolg van de kritische familie of vrienden. In weerwil van de kritiek, dit misschien wel de meest comfortabele plek voor de pagina van Swords worden teruggedraaid.
3. Dit zal de toekomst brengen op basis van de twee voorgaande kaarten.Restless energie en een brandend verlangen naar nieuwe ideeën komen met de Zeven Zwaarden. Dit kan een tijd waar nieuwe gedachten en richtingen zijn sneller aankomen dan kunt u ze te verwerken zijn. U kunt ook snel te werken, het verschuiven van uw tijd snel tussen meerdere projecten, niet alles afwerken. Dit is een tijd voor geestelijke stimulatie en je moet veel dingen er op een keer te voelen voldaan. Wees voorzichtig met wie u uw ideeën uit te wisselen met - is er de mogelijkheid dat iemand anders hen te stelen en te voltooien wat je niet hebt.

De Drie Kaart Legging

De legging met de drie kaarten is een snelle manier van kaartleggen om antwoord op je vraag te krijgen. De kaarten vertegenwoordigen van links naar rechts het verleden, heden en de toekomst. De tarotkaart voor het verleden geeft je inzicht omtrent de aanleiding tot je vraag. De kaart voor het heden geeft je inzicht in de aard van het probleem waar je vraag over gaat en hoe jij daar mee omgaat. De kaart voor de toekomst geeft inzicht over op welke manier de kwestie uiteindelijk afloopt. Deze legging is minder ingewikkeld, en daarom vooral heel geschikt voor enkelvoudige vragen waarbij je jezelf afvraagt wat de betere keuze in de kwestie is.

Drie kaarten trekking, uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties in de legging. De Tarot Lezer. Gratis online tarot leggen.