1. Verleden.

Staven Aas: Het ontstaan van een streven, een idee of een onderneming.

2. Heden.

Zwaarden Zes ** omgekeerd ** : Problemen blijven voortduren. Een verandering van instelling kan je helpen.

3. Toekomst.

Kracht: Door zelfacceptatie word je sterker. Met liefde en vertrouwen in jezelf breng je het innerlijke beest van angsten, aandriften en complexen tot rust. Daardoor win je aan kalmte en zelfvertrouwen. Moed. Hartstocht.

Kaart Positie Duiding
1. Dit is het verleden ten aanzien van je vraag.De tarotkaart staven aas staat voor energie en ambitie. Ideeën op zichzelf zijn niet genoeg om je plannen te verwerkelijken. Er is hard werk en doorzettingsvermogen voor nodig, maar ook vuur en een zeker elan. Met de staven aas, een gezonde ambitie en grenzeloos optimisme kun je elke droom waarmaken.
2. Deze kaart staat voor de huidige situatie.'de Zes van Zwaarden omgekeerde kan soms voelen als het oog in het centrum van de orkaan. Rondom, chaos en strijd weefgetouw aan de horizon, maar alleen uw en vastberadenheid zal u door te zien. Vasthoudendheid en de bereidheid om verder te gaan zijn noodzakelijk bij deze kaart aanwezig is. De enige oplossingen die beschikbaar zijn tijdelijk, maar nu is het tijd om op adem te komen in plaats van het oplossen van deze kwesties.
3. Dit zal de toekomst brengen op basis van de twee voorgaande kaarten.De tarotkaart Kracht wijst op de macht van liefde en begrip om je problemen de baas te worden en een potentiële dreiging om te zetten in een machtige bondgenoot. Door begrip op te brengen voor je donkere aandriften, angsten en complexen en door deze te accepteren als een deel van jezelf, krijg je er controle over. Daarmee word je sterker en stabieler. Het maakt je een completer mens. De tarotkaart Kracht wijst ook op de toepassing van vriendelijkheid en begrip om je doelen in de buitenwereld te bereiken. Kracht is traditioneel een kaart die staat voor het beteugelen van de lage lusten door ze te accepteren als deel van je leven, in de Crowley tarot heet deze kaart dan ook Lust. Niet alle lage lusten zijn evenwel sexueel van aard en het beteugelen van de lage lusten moet dan ook breder gezien worden. Als je probleem te maken heeft met verdrukte driften en angsten dan vertelt de tarotkaart Kracht, dat je niet moet vechten maar proberen jezelf te begrijpen en te accepteren om dat duistere deel van jezelf tot rust te brengen.

De Drie Kaart Legging

De legging met de drie kaarten is een snelle manier van kaartleggen om antwoord op je vraag te krijgen. De kaarten vertegenwoordigen van links naar rechts het verleden, heden en de toekomst. De tarotkaart voor het verleden geeft je inzicht omtrent de aanleiding tot je vraag. De kaart voor het heden geeft je inzicht in de aard van het probleem waar je vraag over gaat en hoe jij daar mee omgaat. De kaart voor de toekomst geeft inzicht over op welke manier de kwestie uiteindelijk afloopt. Deze legging is minder ingewikkeld, en daarom vooral heel geschikt voor enkelvoudige vragen waarbij je jezelf afvraagt wat de betere keuze in de kwestie is.

Drie kaarten trekking, uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties in de legging. De Tarot Lezer. Gratis online tarot leggen.