1. Verleden.

De Geliefden: Je staat voor een keuze. Om de juiste beslissing te kunnen nemen moeten de emoties en het verstand in deze kwestie in evenwicht zijn. De keuze moet niet alleen logisch de beste zijn, maar ook goed aanvoelen.

2. Heden.

Staven Koningin: Je bent, kent of komt in aanraking met een aantrekkelijke persoonlijkheid, die warm en krachtig van karakter is.

3. Toekomst.

De Zegewagen ** omgekeerd ** : Je komt niet vooruit doordat je wilskracht niet sterk genoeg is om de verschillende impulsen waar je aan bloot staat, te beteugelen en te kanaliseren. Je verliest controle over de situatie en je leven. Zelfoverschatting.

Kaart Positie Duiding
1. Dit is het verleden ten aanzien van je vraag.Rechtop: De tarotkaart de geliefden rechtop staat voor het maken van een keuze. Om de juiste keuze te kunnen maken dien je te weten wie je bent en wat je werkelijk nodig hebt, je moet goed weten wat je wil. De twee geliefden staan symbool voor de harmonie tussen het gevoel en het verstand bij het maken van de juiste keuze. Een keuze die met het hoofd en het hart gemaakt wordt is over het algemeen een goede keuze. Deze kaart staat ook voor een harmonieuze, vooral evenwichtige relatie waarin beide partners open en eerlijk naar elkaar zijn en een gelijk aandeel hebben. Op persoonlijk niveau staat deze kaart voor de harmonie tussen de geest en het lichaam en is daarmee een voortreffelijke kaart voor de gezondheid.
2. Deze kaart staat voor de huidige situatie.'De staven koningin is zowel gesteld op gezelschap als op haar onafhankelijkheid. Ze is vol medeleven, warm en vaak zeer aantrekkelijk. Je bent, kent of komt in aanraking met deze persoon. Ze is zeer intelligent en staat vol in het leven. Ze is ondernemend, gepassioneerd, enthousiast en ambitieus. Deze energie gaat niet ten koste van haar omgeving, maar de staven koningin straalt zoveel warmte uit, dat iedereen in haar omgeving daar blij van wordt. Niet zelden is deze persoon een leidster die mensen aan zich weet te binden en de bepalende factor is in gezin, relatie of werkkring. Ze zal niet aarzelen haar vrouwelijke charmes in te zetten om dingen gedaan te krijgen, maar ze zal dit nooit gebruiken om anderen te benadelen. Ze is zeer onafhanekelijk en zal bezitterig of jaloers gedrag niet dulden, maar heeft wel veel liefde en een beetje bewondering nodig om zich echt comfortabel te voelen. Met de koningin van de staven is vrijwel elke dag een zonnige dag met humor en plezier.
3. Dit zal de toekomst brengen op basis van de twee voorgaande kaarten.De Zegewagen omgekeerd staat voor een strijd die verloren wordt. De reden van je nederlaag is gebrek aan wilskracht. Innerlijk strijden je aandriften met elkaar en je laat jezelf meetrekken met waar deze krachten je voeren, zonder dat je een wezenlijke stap vooruit maakt. Je weet je leven niet onder controle te brengen, doordat je telkens weer dezelfde fouten maakt of op de verkeerde momenten aan jezelf toegeeft. De zegewagen omgekeerd kan ook staan voor zelfoverschatting en zelfverheerlijking, zonder dat dit door de werkelijkheid ondersteund wordt. Dit kan gepaard gaan met drugs of alcoholgebruik, maar leidt uiteindelijk altijd tot een smadelijke nederlaag. Hoogmoed komt voor de val. De Zegewagen kan zelfs wijzen op een zakelijk falen door gebrek aan besluitvaardigheid en twijfel.

De Drie Kaart Legging

De legging met de drie kaarten is een snelle manier van kaartleggen om antwoord op je vraag te krijgen. De kaarten vertegenwoordigen van links naar rechts het verleden, heden en de toekomst. De tarotkaart voor het verleden geeft je inzicht omtrent de aanleiding tot je vraag. De kaart voor het heden geeft je inzicht in de aard van het probleem waar je vraag over gaat en hoe jij daar mee omgaat. De kaart voor de toekomst geeft inzicht over op welke manier de kwestie uiteindelijk afloopt. Deze legging is minder ingewikkeld, en daarom vooral heel geschikt voor enkelvoudige vragen waarbij je jezelf afvraagt wat de betere keuze in de kwestie is.

Drie kaarten trekking, uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties in de legging. De Tarot Lezer. Gratis online tarot leggen.