1. Verleden.

Pentakels Vier: Een succesvolle en zekere baan en dito economische positie. Mogelijk ook een onvermogen om te delen.

2. Heden.

Staven Ridder: Karakter: warm, vriendelijk en ambitieus. Gebeurtenis: Is van groot gewicht met betrekking tot de wensen of doeleinden

3. Toekomst.

Pentakels Aas: Een plan wordt werkelijkheid. Geld en nieuwe zekerheid.

Kaart Positie Duiding
1. Dit is het verleden ten aanzien van je vraag.Als je geweest bent door middel van een periode waarin elke dollar moest worden uitgerekt 5 manieren, dingen zullen steeds makkelijker. De Vier van Pentakels niet leidt tot een periode van extreme rijkdom, maar het gaat om de financiële stabiliteit. Wanneer u de vier zien van Pentakels, zult u meer geld binnenkomt dan uit te gaan en met een beetje planning, zal zelfs wat geld over. Het is de tijd om te kijken naar besparingen en hoe om geld te gebruiken wijselijk in plaats van alleen het uitgeven aan spullen. Draag zorg voor uw geld en het zal voor je zorgen. Wees voorzichtig dat u niet in de val gelopen van het oordelen mensen door wat ze hebben in plaats van wie ze zijn.
2. Deze kaart staat voor de huidige situatie.'Wanneer de Ridder van Staven ritten in het beeld, dat hij een vriendelijke, intelligente jonge man wiens ideeën de rijvaardigheid en het zal hem leiden tot succes een dag symboliseert. Op dit moment heeft hij een moeilijke tijd na de voltooiing iets - hoe kan hij dan naar verwachting slechts een pad te volgen als het leven zo veel mogelijkheden geeft? Conventionele leven is saai en saai en hij wordt gedreven op zoek naar de volgende opwindende ding. Vaak is de Ridder van staven verwijst naar een jongere man of tiener, nog aan het leren om zijn vleugels uit te slaan. Elke zo vaak, zal hij een oudere man met een jongensachtig karakter, in het geheim op zoek naar iemand om hem te houden in de lijn (niet zo aantrekkelijk als hij denkt dat hij is).
3. Dit zal de toekomst brengen op basis van de twee voorgaande kaarten.Het begin van welvaart, de Ace of Pentakels suggereert transformatie in alle financiële aangelegenheden. Nieuwe banen, doet, het begin van een nieuw bedrijf, meevallers, erfenis: alles wat verbonden is aan de nieuwe financiële situatie is ingesteld door de Pentakels Aas. Expressief en krachtig, de nieuwe energie van de Ace van Pentakels betekent een blijvende verandering van de betere na een moeilijke periode. Het geeft ook aan dat veiligheid en tevredenheid niet zijn aangesloten op financiën alleen, ze zijn ook een state of mind.

De Drie Kaart Legging

De legging met de drie kaarten is een snelle manier van kaartleggen om antwoord op je vraag te krijgen. De kaarten vertegenwoordigen van links naar rechts het verleden, heden en de toekomst. De tarotkaart voor het verleden geeft je inzicht omtrent de aanleiding tot je vraag. De kaart voor het heden geeft je inzicht in de aard van het probleem waar je vraag over gaat en hoe jij daar mee omgaat. De kaart voor de toekomst geeft inzicht over op welke manier de kwestie uiteindelijk afloopt. Deze legging is minder ingewikkeld, en daarom vooral heel geschikt voor enkelvoudige vragen waarbij je jezelf afvraagt wat de betere keuze in de kwestie is.

Drie kaarten trekking, uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties in de legging. De Tarot Lezer. Gratis online tarot leggen.