Previous postThe Tarot Reader Next postSleutel tot de Tarot - Noud van den Eerenbeemt

Een (on)handige website over de Tarot

In de afgelopen dagen heb ik het erg druk gehad met de tarot website handiger maken. Terwijl ik daarmee bezig ben, zie ik dan de meest voor de hand liggende zaken over het hoofd. Gelukkig word ik door het gebruik van mijn eigen website wel tijdig met de neus op de feiten gedrukt. De navigatie naar de individuele tarotkaart betekenis is helemaal niet zo handig door mij in WordPress opgezet. Tags en categoriën leveren keurige verzamelpagina’s op als je snel naar de Azen wil of de Schildknapen, maar bij een verzameling als de Grote Arcana worden ze al snel onoverzichtelijk. Dat werd vooral pijnlijk duidelijk terwijl ik zelf de beschrijvingen van de tarotkaarten een voor een onder handen wilde nemen. Ik voelde al snel irritatie ten aanzien van de bedenker van deze site. Ikzelf :p

Overzicht Tarotkaarten Betekenis

een handig overzicht van alle kaarten van de tarotWat ik nodig had was een mooi overzicht waar ik alle kaarten ineens kan zien en vanwaar uit ik met gemak naar de tarotkaart betekenis kan navigeren. Dat heb ik dus gemaakt. Een enorme tabel met daarin de achtenzeventig kaarten van de Tarot als thumbnails weergegeven. Nu heb ik dus een ideaal overzicht over het hele deck en kan door op de kaart in kwestie te klikken meteen naar de tarotkaart betekenis doorsteken. Een toevoeging aan mijn website waar ik nooit opgekomen was, als ik mijzelf niet aan mijn eigen creatie had zitten ergeren.

Verbetering uit frustratie

Van wrijving komt glans is het gezegde en dat gaat in dit geval ook op. Nu heb ik door mijn eigen frustratie de Tarot Lezer website kunnen verbeteren. Ik zou graag zien dat anderen het gebruik van deze website over de Tarot ook als handig en niet als frustrerend ervaren. Vandaar mijn oproep, als er iets is op de website waar je je aan stoort omdat je denkt dat het veel handiger, mooier of beter gedaan kan worden, laat mij dat dan vooral weten. De mogelijkheid tot commentaar staat overal aan (behalve op  de trekkingspagina’s) en ik neem alle commentaar zeer serieus. Ik hoop op veel commentaar en uiteindelijk daardoor een uiterst bruikbare Tarot Lezer website.

 


Leave a Reply