1. Dit is je persoonlijke uitdaging van dit moment

Pentakels Schildknaap: Karakter: Leergierig, verantwoordelijk en voorzichtig. Boodschap: informerend, raadgevend.

2. Dit is momenteel de uitdaging in je relatie

Bekers Tien: Je wensen en verwachtingen resulteren in tevredenheid, bescherming en voltooiïng. Een nieuw begin in een vaste relatie of harmonieus gezin.

3. Wat houdt je op dit moment tegen?

De Geliefden: Je staat voor een keuze. Om de juiste beslissing te kunnen nemen moeten de emoties en het verstand in deze kwestie in evenwicht zijn. De keuze moet niet alleen logisch de beste zijn, maar ook goed aanvoelen.

4. Wat motiveert je, waar put je kracht uit?

Bekers Aas: Bekers Aas wijst op de start van een nieuwe periode vol liefde, vriendschap en creativiteit. Luister nu naar je intuïtie en laat je meestromen op je diepste gevoelens.

5. Waar vind je steun?

Pentakels Zes: Delen. Ontvangen van zeer verdiende voordelen. Succesvol evenwicht in financiële aangelegenheden.

6. Welke beslissing moet je nemen gezien de voorgaande kaarten?

De Dwaas: Je bruist van het leven en de energie. Je wil van alles ondernemen en de omstandigheden zijn gunstig daarvoor. Je ziet overal mogelijkheden. Je gaat spontaan tot actie over, maar misschien wel iets te impulsief.

7. Dit is de uitkomst of het resultaat waar je naar streeft.

Staven Koning: Je bent, kent of komt in aanraking met een daadkrachtige en energieke persoonlijkheid. Iemand met leiderseigenschappen en ambities.


Deze trekking kent geen sterke dominantie door een enkel element.

Leg gratis de online tarot legging de uitdaging, zoek uit met welke problemen je geconfronteerd wordt en lees in de tarotkaarten hoe je tot een oplossing kunt komen.

Deze trekking is speciaal voor het analyseren van je huidige uitdagingen of om het wat directer te stellen: met welke problemen je geconfronteerd wordt. Deze kaartlegging met zeven kaarten is toegespitst op het verkrijgen van inzicht in hoe je deze uitdagingen beleeft en op welke manier je ze het beste kunt aangaan. Deze legging kent van opzet geen omgekeerde kaarten. Dit legpatroon is ook zeer geschikt om te onderzoeken wat de werkelijke aard van je uitdaging of probleem is, mocht je hier nog geen helder inzicht in hebben.