1. Dit is je persoonlijke uitdaging van dit moment

De Keizer: Concrete resultaten. een emotioneel volwassen, onafhankelijke en intelligente persoon.

2. Dit is momenteel de uitdaging in je relatie

Staven Ridder: Karakter: warm, vriendelijk en ambitieus. Gebeurtenis: Is van groot gewicht met betrekking tot de wensen of doeleinden

3. Wat houdt je op dit moment tegen?

Staven Acht: Deze kaart geeft het sein om ervoor te gaan, groen licht, ten aanval. De wereld ligt op dit moment voor je open. Wellicht ga je op reis.

4. Wat motiveert je, waar put je kracht uit?

Pentakels Drie: Uitmuntendheid zorgt voor goede resultaten en concrete beloningen.

5. Waar vind je steun?

De Maan: Verborgen zaken komen aan het licht. Het inzicht dat je daardoor verwerft kan leiden tot transformatie of desillusie. Afhankelijk van de kaarten die in de buurt van de Maan liggen zal de duiding positief of negatief zijn.

6. Welke beslissing moet je nemen gezien de voorgaande kaarten?

Het Oordeel: Bevrijding, transformatie, besef van persoonlijke macht. Een positieve belangrijke verandering.

7. Dit is de uitkomst of het resultaat waar je naar streeft.

Zwaarden Koningin: Intelligent, onafhankelijk, besluitvaardig en analytisch.


Deze trekking wordt gedomineerd door het element vuur.

Leg gratis de online tarot legging de uitdaging, zoek uit met welke problemen je geconfronteerd wordt en lees in de tarotkaarten hoe je tot een oplossing kunt komen.

Deze trekking is speciaal voor het analyseren van je huidige uitdagingen of om het wat directer te stellen: met welke problemen je geconfronteerd wordt. Deze kaartlegging met zeven kaarten is toegespitst op het verkrijgen van inzicht in hoe je deze uitdagingen beleeft en op welke manier je ze het beste kunt aangaan. Deze legging kent van opzet geen omgekeerde kaarten. Dit legpatroon is ook zeer geschikt om te onderzoeken wat de werkelijke aard van je uitdaging of probleem is, mocht je hier nog geen helder inzicht in hebben.