1. Dit is je persoonlijke uitdaging van dit moment

Staven Koning: Je bent, kent of komt in aanraking met een daadkrachtige en energieke persoonlijkheid. Iemand met leiderseigenschappen en ambities.

2. Dit is momenteel de uitdaging in je relatie

Pentakels Drie: Uitmuntendheid zorgt voor goede resultaten en concrete beloningen.

3. Wat houdt je op dit moment tegen?

Pentakels Vijf: Depressie, tekortkoming en armoede. Verlies.

4. Wat motiveert je, waar put je kracht uit?

Pentakels Koningin: Gevoelig, bezorgd en produktief.

5. Waar vind je steun?

Gematigdheid: Je pakt de situatie succesvol aan. Door de gulden middenweg te zoeken kom je terecht in een harmonieuze en evenwichtige situatie. Je gezondheid gaat vooruit door een gebalanceerde levensstijl, je relatie verbeterd doordat je elkaar halverwege tegemoet komt. In zaken weet je door slim onderhandelen tot een win win situatie voor jou en je zakenrelaties te komen.

6. Welke beslissing moet je nemen gezien de voorgaande kaarten?

Het Rad van Fortuin: Een voorspoedige wending van het lot. Aan alle goede dingen komt een eind, maar ook aan alle ellende in het leven. Momenteel zit je in de lift. De kaarten zijn gunstig, grijp je kans en neem desnoods een berekend risico.

7. Dit is de uitkomst of het resultaat waar je naar streeft.

Bekers Negen: Geluk. Wensen en verwachtingen komen uit. Dit is een tijd van genieten van wat je vergaard hebt aan rijkdommen in materiele en emotionele zin.


Deze trekking kent geen sterke dominantie door een enkel element.

Tarot Kleur: Pentakels

Drie kaarten van de kleur Pentakels

Leg gratis de online tarot legging de uitdaging, zoek uit met welke problemen je geconfronteerd wordt en lees in de tarotkaarten hoe je tot een oplossing kunt komen.

Deze trekking is speciaal voor het analyseren van je huidige uitdagingen of om het wat directer te stellen: met welke problemen je geconfronteerd wordt. Deze kaartlegging met zeven kaarten is toegespitst op het verkrijgen van inzicht in hoe je deze uitdagingen beleeft en op welke manier je ze het beste kunt aangaan. Deze legging kent van opzet geen omgekeerde kaarten. Dit legpatroon is ook zeer geschikt om te onderzoeken wat de werkelijke aard van je uitdaging of probleem is, mocht je hier nog geen helder inzicht in hebben.