1. Dit is je persoonlijke uitdaging van dit moment

Staven Twee: Je staat nu aan de vooravond van een nieuw plan, het najagen van een spannende nieuwe droom. Durf je het aan om je zekerheden op te geven voor dit lonkende avontuur?

2. Dit is momenteel de uitdaging in je relatie

De Toren: Er is sprake van een plotselinge onvoorziene catastrofe, crisis of ramp. Bestaande structuren komen met een verwoestende klap tot een einde. Gaat het over je baan, je relatie, je gezondheid of je overtuigingen? De vraag die je gesteld hebt en de omliggende kaarten zullen je het antwoord verschaffen.

3. Wat houdt je op dit moment tegen?

Bekers Aas: Bekers Aas wijst op de start van een nieuwe periode vol liefde, vriendschap en creativiteit. Luister nu naar je intuïtie en laat je meestromen op je diepste gevoelens.

4. Wat motiveert je, waar put je kracht uit?

Staven Negen: Je bereidt je voor op de beslissende confrontatie. Blijf alert, problemen keren terug. Vertrouw op jezelf om te kunnen overwinnen.

5. Waar vind je steun?

De Geliefden: Je staat voor een keuze. Om de juiste beslissing te kunnen nemen moeten de emoties en het verstand in deze kwestie in evenwicht zijn. De keuze moet niet alleen logisch de beste zijn, maar ook goed aanvoelen.

6. Welke beslissing moet je nemen gezien de voorgaande kaarten?

Zwaarden Vijf: Wrede woorden, kwetsende daden om anderen, of zichzelf, te verslaan. Wraakzuchtige doeleinden zijn zinloos en laag.

7. Dit is de uitkomst of het resultaat waar je naar streeft.

Staven Ridder: Karakter: warm, vriendelijk en ambitieus. Gebeurtenis: Is van groot gewicht met betrekking tot de wensen of doeleinden


Deze trekking wordt gedomineerd door het element vuur.

Tarot Kleur: Staven

Drie maal een kaart van de staven

Leg gratis de online tarot legging de uitdaging, zoek uit met welke problemen je geconfronteerd wordt en lees in de tarotkaarten hoe je tot een oplossing kunt komen.

Deze trekking is speciaal voor het analyseren van je huidige uitdagingen of om het wat directer te stellen: met welke problemen je geconfronteerd wordt. Deze kaartlegging met zeven kaarten is toegespitst op het verkrijgen van inzicht in hoe je deze uitdagingen beleeft en op welke manier je ze het beste kunt aangaan. Deze legging kent van opzet geen omgekeerde kaarten. Dit legpatroon is ook zeer geschikt om te onderzoeken wat de werkelijke aard van je uitdaging of probleem is, mocht je hier nog geen helder inzicht in hebben.