1. Dit is je persoonlijke uitdaging van dit moment

Het Rad van Fortuin: Een voorspoedige wending van het lot. Aan alle goede dingen komt een eind, maar ook aan alle ellende in het leven. Momenteel zit je in de lift. De kaarten zijn gunstig, grijp je kans en neem desnoods een berekend risico.

2. Dit is momenteel de uitdaging in je relatie

Bekers Vier: Je wensen zijn vervuld. Je bent nu op jezelf gericht en neemt geen nieuwe kansen waar, of laat ze welbewust aan je voorbij gaan. Je betwijfelt het oude en overweegt het nieuwe zonder er nog naar te handelen.

3. Wat houdt je op dit moment tegen?

Gematigdheid: Je pakt de situatie succesvol aan. Door de gulden middenweg te zoeken kom je terecht in een harmonieuze en evenwichtige situatie. Je gezondheid gaat vooruit door een gebalanceerde levensstijl, je relatie verbeterd doordat je elkaar halverwege tegemoet komt. In zaken weet je door slim onderhandelen tot een win win situatie voor jou en je zakenrelaties te komen.

4. Wat motiveert je, waar put je kracht uit?

Pentakels Koning: Realistisch, materialistisch, zekerheid voorop stellend.

5. Waar vind je steun?

Bekers Tien: Je wensen en verwachtingen resulteren in tevredenheid, bescherming en voltooiïng. Een nieuw begin in een vaste relatie of harmonieus gezin.

6. Welke beslissing moet je nemen gezien de voorgaande kaarten?

Staven Vijf: Je hebt te maken met conflict. Dit kan een strijd met de buitenwereld of met jezelf zijn. Het is nu zaak om kracht te tonen in het opkomen voor jezelf. Trouw aan jezelf blijven is het motto.

7. Dit is de uitkomst of het resultaat waar je naar streeft.

Zwaarden Koning: Verstandelijk, besluitvaardig, sportief. Staat voor een eerlijk genomen beslissing.


Deze trekking wordt gedomineerd door het element vuur.

Kleine Arcana: De Koningen

Twee Koningen: Minder belangrijk overleg Omgekeerd: Projecten

Leg gratis de online tarot legging de uitdaging, zoek uit met welke problemen je geconfronteerd wordt en lees in de tarotkaarten hoe je tot een oplossing kunt komen.

Deze trekking is speciaal voor het analyseren van je huidige uitdagingen of om het wat directer te stellen: met welke problemen je geconfronteerd wordt. Deze kaartlegging met zeven kaarten is toegespitst op het verkrijgen van inzicht in hoe je deze uitdagingen beleeft en op welke manier je ze het beste kunt aangaan. Deze legging kent van opzet geen omgekeerde kaarten. Dit legpatroon is ook zeer geschikt om te onderzoeken wat de werkelijke aard van je uitdaging of probleem is, mocht je hier nog geen helder inzicht in hebben.