1. Dit is je persoonlijke uitdaging van dit moment

Staven Zeven: Moedig en recht door zee treedt je de omstandigheden tegemoet. Het met succes verdedigen van je verworven positie.

2. Dit is momenteel de uitdaging in je relatie

Bekers Tien: Je wensen en verwachtingen resulteren in tevredenheid, bescherming en voltooiïng. Een nieuw begin in een vaste relatie of harmonieus gezin.

3. Wat houdt je op dit moment tegen?

Zwaarden Zeven: Excuses maken of ontvangen.

4. Wat motiveert je, waar put je kracht uit?

Zwaarden Negen: Gekweldheid en smart, lichamelijk en geestelijk

5. Waar vind je steun?

Pentakels Acht: Eraan werken, leren, trainen.

6. Welke beslissing moet je nemen gezien de voorgaande kaarten?

Het Rad van Fortuin: Een voorspoedige wending van het lot. Aan alle goede dingen komt een eind, maar ook aan alle ellende in het leven. Momenteel zit je in de lift. De kaarten zijn gunstig, grijp je kans en neem desnoods een berekend risico.

7. Dit is de uitkomst of het resultaat waar je naar streeft.

Pentakels Schildknaap: Karakter: Leergierig, verantwoordelijk en voorzichtig. Boodschap: informerend, raadgevend.


Deze trekking kent geen sterke dominantie door een enkel element.

Kleine Arcana: De Zevens

Twee Zeven: Nieuws Omgekeerd: Onbesproken personen

Leg gratis de online tarot legging de uitdaging, zoek uit met welke problemen je geconfronteerd wordt en lees in de tarotkaarten hoe je tot een oplossing kunt komen.

Deze trekking is speciaal voor het analyseren van je huidige uitdagingen of om het wat directer te stellen: met welke problemen je geconfronteerd wordt. Deze kaartlegging met zeven kaarten is toegespitst op het verkrijgen van inzicht in hoe je deze uitdagingen beleeft en op welke manier je ze het beste kunt aangaan. Deze legging kent van opzet geen omgekeerde kaarten. Dit legpatroon is ook zeer geschikt om te onderzoeken wat de werkelijke aard van je uitdaging of probleem is, mocht je hier nog geen helder inzicht in hebben.