1. Dit is je persoonlijke uitdaging van dit moment

Pentakels Koningin: Gevoelig, bezorgd en produktief.

2. Dit is momenteel de uitdaging in je relatie

Bekers Acht: Je bent teleurgesteld in wat je huidige relatie, werkkring of andere gezamenlijke onderneming je gebracht heeft. Je neemt welbewust en definitief afscheid en gaat op zoek naar iets anders.

3. Wat houdt je op dit moment tegen?

Zwaarden Tien: Plannen mislukken.

4. Wat motiveert je, waar put je kracht uit?

De Keizerin: Het vermogen om liefde te geven en te nemen. Creativiteit, groei, geluk en overvloed. Huiselijke en financiële voorspoed. Geniet nu met volle teugen.

5. Waar vind je steun?

Bekers vijf: Je hebt een verlies geleden dat er gevoelsmatig behoorlijk inhakt. Je weet even niet meer waar je het zoeken moet. Je bent echter niet alles kwijt, zorg dat je niet in dit gevoel blijft hangen.

6. Welke beslissing moet je nemen gezien de voorgaande kaarten?

Kracht: Door zelfacceptatie word je sterker. Met liefde en vertrouwen in jezelf breng je het innerlijke beest van angsten, aandriften en complexen tot rust. Daardoor win je aan kalmte en zelfvertrouwen. Moed. Hartstocht.

7. Dit is de uitkomst of het resultaat waar je naar streeft.

De Hogepriesteres: Er zijn veranderingen op komst, veelal positief. Onbekende nog verborgen factoren beïnvloeden de kwestie. Wijsheid en innerlijke rust door de vereniging van het bewuste denken en het onbewuste weten.


Deze trekking wordt gedomineerd door het element water.

de granaatappel in de tarot

Je hebt in deze legging twee keer een granaatappel. Het meest waarschijnlijk een teken van de gave van een nieuw leven. Een kind of een nieuwe (echte) liefde.

Leg gratis de online tarot legging de uitdaging, zoek uit met welke problemen je geconfronteerd wordt en lees in de tarotkaarten hoe je tot een oplossing kunt komen.

Deze trekking is speciaal voor het analyseren van je huidige uitdagingen of om het wat directer te stellen: met welke problemen je geconfronteerd wordt. Deze kaartlegging met zeven kaarten is toegespitst op het verkrijgen van inzicht in hoe je deze uitdagingen beleeft en op welke manier je ze het beste kunt aangaan. Deze legging kent van opzet geen omgekeerde kaarten. Dit legpatroon is ook zeer geschikt om te onderzoeken wat de werkelijke aard van je uitdaging of probleem is, mocht je hier nog geen helder inzicht in hebben.