1. Huidige invloed.

Pentakels Zeven: Herwaardering na grote inspanning. Onvoltooidheid.

2. Huidige hulp of belemmering.

Staven Vier: Je onderneming wordt bekroond met zekerheid, geluk en harmonie. Voorspoed in gezin, zaken of gezondheid.

3. Verleden.

Zwaarden Acht: Beperking door of bemoeienis van zichzelf en anderen.

4. Recente gebeurtenis.

Pentakels Koningin ** omgekeerd ** : Onrealistisch, onzeker en zeer afhankelijk

5. Mogelijke toekomst.

Bekers Zes ** omgekeerd ** : Je hangt teveel aan je onplezierige herinneringen. Het wordt tijd om los te laten en je te concentreren op leven in het heden.

6. Nabije toekomst.

Pentakels Vier: Een succesvolle en zekere baan en dito economische positie. Mogelijk ook een onvermogen om te delen.

7. Hoe jij het ziet.

Bekers Tien: Je wensen en verwachtingen resulteren in tevredenheid, bescherming en voltooiïng. Een nieuw begin in een vaste relatie of harmonieus gezin.

8. Hoe je naaste omgeving het ziet.

Zwaarden Schildknaap ** omgekeerd ** : Karakter: Wreed, manipulerend en berekenend.

9. Hoop en vrees.

Bekers Drie: Je hebt iets te vieren. Een nieuw huis, een bruiloft, een behaald examen, verjaardagen, promoties op het werk of een buitengewoon jubileum.

10. Uiteindelijke afloop.

Bekers Koningin: Je bent, kent of komt in aanraking met een zuiver gevoelsmens. Intuïtief en zeer liefdevol, behulpzaam, dromerig en wijs.


Deze trekking kent geen sterke dominantie door een enkel element.

Tarot Kleur: Bekers

Vier kaarten van de kleur Bekers

Tarot Kleur: Pentakels

Drie kaarten van de kleur Pentakels

Kleine Arcana: De Vieren

Twee Vieren: Slapeloosheid Omgekeerd: Onenigheid

Kleine Arcana: De Koninginnen

Twee Koninginnen: Een toegewijde vriend(in) Omgekeerd: Arbeid

Kaart Positie Duiding
1.Dit is je uitgangspositie, wat er nu speelt. De huidige condities en omgeving rondom je vraag.Soms met geld, er is veel arbeid voordat u begint met de beloning te zien. Dat is hoe het gaat met de Zeven van Pentakels. Je vindt jezelf bijna uitgeput door de hoeveelheid werk die je aan het doen bent, maar nog steeds zorgen over de uitkomst. Je hebt misschien slapeloze nachten, waar je je zorgen maakt over de vraag of u de juiste ding heeft of dat u uw tijd te verspillen, maar deze angsten ongegrond zijn vrij. Wat wordt gebouwd is een onderneming die is bevredigend om je ziel en zal uiteindelijk vul je zakken.
2. Deze kaart staat voor wat je helpt of je obstakel al naar gelang het een positieve of negatieve kaart is.Je doelen zijn bereikt en je kunt nu een overvloedige oogst binnenhalen. Je onderneming wordt bekroond met zekerheid, geluk en harmonie. De staven vier geeft aan de je een stevige fundering gelegd hebt voor een toekomst vol successen en groei. De voorspoed kan van toepassing zijn op je gezin, relatie, zakelijke onderneming, carrière of gezondheid.
3. Dit zijn je ervaringen tot nu toe en wat je inmiddels (bewust of onbewust) duidelijk geworden is. Deze kaart geeft aan waarom je nu deze vraag stelt.met de acht van zwaarden, bent u vast. Een deel van deze bondage ligt in dat je niet meer kunt zien wat nieuw is in uw situatie. Uw gedachten kan rondlopen in cirkels en maakt niet uit hoe je het probeert, kan je niet vinden een uitweg. Vers denken en enkele hulp van buitenaf zijn wat je nodig hebt om los te breken. Confronteer je problemen het hoofd op en accepteren de helpende hand die u wordt aangeboden. Verwacht het onverwachte verder te gaan dan dit.
4. Dit is het recente verleden en verbeeld een gebeurtenis die waarschijnlijk de directe aanleiding tot deze legging is.Bij de Koningin van Pentakels is omgedraaid, haar bruikbaarheid heeft de betere van haar en elk gebied van haar leven wordt geregeerd door materiële bezittingen. Haar onzekerheden hebben geleid dat ze egoïstisch en hard geworden en hebzucht regels. Ze kunnen vrij te besteden op zich met weinig zorg voor anderen om haar heen. Ze kan zelfs een verblijf in een slechte relatie voor je geld. In het bedrijfsleven, is ze vaak te ambitieus; haar klim naar boven is uitsluitend gemotiveerd door geld en de toekomstige winsten. Ze heeft alleen de mensen om haar heen die nuttig zijn, en een solide bank-saldo is meer waard dan een vriend zou worden. Ambitie drijft haar naar succes, maar persoonlijk, ze is alleen.
5. Deze kaart toont de mogelijke toekomst. Wellicht de toekomst zoals je hem voor je ziet, misschien duidt deze kaart nog een mogelijk alternatieve uitkomst aan die je zelf nog niet ziet.Je blikt terug op minder gelukkige herinneringen. Voor jou is het verleden een boek dat je het liefst zou sluiten. Helaas wijst de bekers zes ondersteboven erop dat je dit verleden nog niet echt los kan laten. Je maalt er voortdurend overheen en alle nare gebeurtenissen worden voor je geestesoog keer op keer afgespeeld. Dit vastzitten in het verleden maakt dat je in het heden stilstaat. Het is tijd om vooruit te kijken en in het nu te gaan leven. Dit betekent dat je moet loslaten en afrekenen met het verleden. Het is goed mogelijk dat je daarmee ook een grote schoonmaak moet houden onder al die relaties en dingen die er belang bij hebben om jou in het verleden gevangen te houden. Het is goed mogelijk dat je eigelijk al weet dat je deze mensen en zaken ontgroeid bent, maar niet echt durft om de stap vooruit te maken.
6.
Dit is de nabije toekomst, de eerstvolgende gebeurtenis die relevant is voor de vraag die deze legging behandeld.
Als je geweest bent door middel van een periode waarin elke dollar moest worden uitgerekt 5 manieren, dingen zullen steeds makkelijker. De Vier van Pentakels niet leidt tot een periode van extreme rijkdom, maar het gaat om de financiële stabiliteit. Wanneer u de vier zien van Pentakels, zult u meer geld binnenkomt dan uit te gaan en met een beetje planning, zal zelfs wat geld over. Het is de tijd om te kijken naar besparingen en hoe om geld te gebruiken wijselijk in plaats van alleen het uitgeven aan spullen. Draag zorg voor uw geld en het zal voor je zorgen. Wees voorzichtig dat u niet in de val gelopen van het oordelen mensen door wat ze hebben in plaats van wie ze zijn.
7. Deze kaart verbeeld jouw houding ten opzichte van deze kwestie.Bekers Tien zegt: Je bent eindelijk gelukkig. Je lange zoektocht naar geluk en stabiliteit heeft opgeleverd waar je naar op zoek was. Dit kan zijn in de warmte van een harmonieus gezin, of in een vaste relatie met de ware liefde van je leven. In materiële zin staat bekers tien voor de warmte van een fijn huis en voldoende middelen om te leven zonder directe zorgen. Het is ook een afsluiting van een periode en het begin van nieuw leven onder een goed gesternte. Ligt bekers tien in de toekomst dan kan er sprake zijn van het aangaan van een vaste relatie of een huwelijk met de juiste partner.
8. Dit is hoe jou omgeving, familie, vrienden, werkkring deze situatie ziet en er mee omgaat.Bij de pagina van Swords is teruggedraaid, kan de opmerkzame natuur worden kleine en hatelijk. Ideeën zijn belangrijker dan gevoelens en alles wat hun logica uitdagingen zullen worden genegeerd. Emotioneel, kan er veel verborgen angst. Ideeën zijn eenvoudig te bedienen en te creëren - mensen reageren niet op dezelfde manier. De pagina van Zwaarden teruggedraaid kan worden zeer gevoelig, een gevolg van de kritische familie of vrienden. In weerwil van de kritiek, dit misschien wel de meest comfortabele plek voor de pagina van Swords worden teruggedraaid.
9. Deze kaart geeft je hoop of je vrees weer al naar gelang het een positieve of negatieve kaart is.Je hebt iets te vieren. Een nieuw huis, een bruiloft, een behaald examen, verjaardagen, promoties op het werk of een buitengewoon jubileum. De betekenis van de tarotkaart bekers drie is dat je vreugde voelt over een emotionele mijlpaal in het leven. Dit vreugdevolle gevoel wordt gedeeld met anderen, dit kan een feest zijn of een gezellig etentje of misschien alleen maar een enthousiast gesprek. Laat het allemaal lekker over je heen komen, je verdient het en mag er van genieten. Valt de tarotkaart bekers drie in de toekomst dan heb je iets om naar uit te kijken.
10. Dit is de uiteindelijke uitkomst van de kwestie. Deze kaart geeft aan hoe de kwestie uiteindelijk tot oplossing zal komen. Kijk nog eens goed naar de kaart op positie 5.Je bent, kent of komt in aanraking met een zuiver gevoelsmens. Door je enorme invoelingsvermogen vindt je het soms moeilijk om met andere mensen om te gaan. Gevoelens van anderen raken je direct en heel diep. Als een ander in nood is of in pijn dan lijdt je vaak even hard mee. Je zal alles op alles zetten om dat lijden te verlichten. Als anderen blij zijn, dan ben je zelf ook heel blij. Door die gevoeligheid is een geborgen, veilige omgeving, met een kleine maar liefdevolle kring van mensen om je heen, absoluut essentieel voor je welbevinden. Omdat je wijsheid gevoed wordt vanuit de onderstroom van je emoties besteedt je veel tijd en aandacht aan je dromen en gedachten. Voor anderen lijkt het soms wel of je hun gedachten kan lezen, zo diep ben je intuïtief op ze afgestemd. Zelf heb je het gevoel dat je beter op je intuïtie dan op je verstand kunt vertrouwen. In de liefde ben je volledig toegewijd. Je kan ook niet anders en dat geeft je soms het gevoel dat je geen enkele controle meer over jezelf hebt, alsof je in een achtbaan zit. Als koningin van de bekers ben je gevoelig, sympathiek en verbeeldingsrijk. Je hebt een voorliefde voor muziek, literatuur en poëzie.

Het Keltisch Kruis

Het Keltisch Kruis is waarschijnlijk de bekendste manier van kaartleggen met de tarotkaarten. Deze legging is geschikt voor allerlei vraagvormen. Bijvoorbeeld carriére, Het geeft je inzicht in de achtergrond van je vraag, met welke invloeden je rekening moet houden, waar het zich heen ontwikkelt en zegt zelfs iets over de uiteindelijke uitkomst. Het is een van de moeilijker trekkingen omdat je met zoveel zaken rekening moet houden. De positie waarop de kaart valt is bepalend voor de betekenis van de tarotkaart en er zijn zeer veel combinaties om rekening mee te houden. De Tarot Lezer probeert zoveel mogelijk informatie al voor je af te drukken in de legging op deze website, zodat je het beste antwoord op je vraag kunt formuleren.

Leg gratis de online tarot legging het keltisch kruis, een uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties.