1. Huidige invloed.

Zwaarden Koningin ** omgekeerd ** : Verbitterd, sarcastisch en streng veroordelend

2. Huidige hulp of belemmering.

Pentakels Koningin: Gevoelig, bezorgd en produktief.

3. Verleden.

Zwaarden Zeven ** omgekeerd ** : Excuses maken of ontvangen. Egoïsme.

4. Recente gebeurtenis.

De Zegewagen: Succes door zelfbeheersing. Je overwint de uitdagingen van het leven door schijnbare tegengestelde (innerlijke) krachten te onder jouw wil te verenigen en samen te laten werken in je voordeel. Je hebt de situatie volledig onder controle.

5. Mogelijke toekomst.

Bekers Tien ** omgekeerd ** : Je wensen en verwachtingen gaan ten onder in ontevredenheid en onenigheid. Relaties raken verstoord en komen tot een einde.

6. Nabije toekomst.

Pentakels Acht ** omgekeerd ** : Misbruik van vermogens en slimheid.

7. Hoe jij het ziet.

Pentakels Zes: Delen. Ontvangen van zeer verdiende voordelen. Succesvol evenwicht in financiële aangelegenheden.

8. Hoe je naaste omgeving het ziet.

Staven Negen ** omgekeerd ** : Je bent niet alert genoeg en wordt onverwachts te pakken genomen. Het ontbreekt je aan wilskracht te verdedigen wat belangrijk voor je is.

9. Hoop en vrees.

Staven Koning: Je bent, kent of komt in aanraking met een daadkrachtige en energieke persoonlijkheid. Iemand met leiderseigenschappen en ambities.

10. Uiteindelijke afloop.

De Ster ** omgekeerd ** : Je raakt teleurgesteld omdat je dromen en talenten niet kunt verwezenlijken. Een slechte instelling.


Deze trekking kent geen sterke dominantie door een enkel element.

Tarotkaarten Omgekeerd

De omgekeerde kaarten overheersen sterk in deze trekking. Dit geeft een grote verwarring over de vraag weer. Overweeg om je vraag opnieuw te formuleren. Misschien ervaar je zelf een grote innerlijke verwarring met betrekking tot deze kwestie, als dat nodig is probeer dan eerst tot ontspanning te komen en stel de vraag opnieuw.

Tarot Kleur: Pentakels

Drie kaarten van de kleur Pentakels

Kleine Arcana: De Koninginnen

Twee Koninginnen: Een toegewijde vriend(in) Omgekeerd: Arbeid

Kaart Positie Duiding
1.Dit is je uitgangspositie, wat er nu speelt. De huidige condities en omgeving rondom je vraag.de Koningin van Zwaarden omgekeerde verstrikt kunnen raken in haar gedachten te veel en helemaal vergeten haar hart. Handelend alleen uit de logica, wordt ze koud en afstandelijk. Ze kan ook wreed zijn als ze voelt zich geprovoceerd en spaart geen genade in haar verbale aanvallen. Omgekeerd, de Koningin van Zwaarden afziet van elke schijn van beleefdheid en vertelt je precies wat ze denkt. Het is niet mooi! Haar standvastigheid zal bereiken een nieuw niveau en zal ze gewillig haar neus afgesneden om ondanks haar gezicht. Haar koppigheid zal blijven met een achterstandspositie om zichzelf en iedereen om haar heen. Kritische dan zin of reden, is ze ontstemd door alles om haar heen, en zal staan in het arres
2. Deze kaart staat voor wat je helpt of je obstakel al naar gelang het een positieve of negatieve kaart is.De Koningin van Pentakels is een vriendelijk en warm dame, lang verbonden met alle soorten van luxe waaronder rijke voedsel, dure kleren en elegante huizen. Haar waardering uit voor de fijnere dingen in het leven verbindt haar vaak met de kunstgeschiedenis en antiek. Een praktische en geaard vrienden, ze is in haar element in elk type van crisis. In relaties, haar sensuele natuur is zo open als haar diepe gevoelens, maar ze soms moet haar partner te zijn rijkdom aan zich veilig voelen. Haar stabiliteit is gehecht aan haar omgeving - als zodanig, ze houdt niet van lawaai, vuil of ontberingen in het algemeen! Haar verstand is een grote hulp in het bedrijfsleven en haar drive om orde te scheppen zal maken haar een uitstekende manager in een bepaald gebied. Ze kan hard werken in minder spannende baan als ze voelt ze haar uitkering op de lange termijn.
3. Dit zijn je ervaringen tot nu toe en wat je inmiddels (bewust of onbewust) duidelijk geworden is. Deze kaart geeft aan waarom je nu deze vraag stelt.Besluiteloosheid is aangewakkerd door over-actieve gedachten op dit moment. Wanneer de Zeven Zwaarden wordt omgedraaid, moet er meer authenticiteit in uw leven. U, of de mensen om je heen, net als verkoper van tweedehands auto. Er lijkt een gelikte boodschap wordt gebruikt dat is meer een versie van de waarheid dan de waarheid zelf. Plain-sprekende en een harde blik op de werkelijkheid zijn nu nodig. U bent in gevaar te geloven uw eigen hype.
4. Dit is het recente verleden en verbeeld een gebeurtenis die waarschijnlijk de directe aanleiding tot deze legging is.De Zegewagen staat voor het boeken van een overwinning, je hebt alles uitstekend onder controle. Het leven bestaat uit allerlei uitdagingen die alleen overwonnen kunnen worden doordat je jouw innerlijke driften en passies weet te verenigen en zodanig te kanaliseren dat er een grote sprong vooraarts gemaakt kan worden. Het is je wilskracht en zelfbeheersing waarmee je dit weet te bereiken. Doordat je met jezelf in harmonie bent en uitstijgt boven je lagere aandriften kun je grootse dingen bereiken. Deze kaart staat ook traditioneel voor het maken van een reis, niet noodgedwongen, maar omdat je er klaar voor bent en het je wil is deze reis te ondernemen. De Zegewagen wijst je ook op het feit dat je nu een stap voorwaarts kan maken door besluitvaardig handelen. Welvaart, voorspoed en geluk worden verworven door jouw persoonlijke inzet.
5. Deze kaart toont de mogelijke toekomst. Wellicht de toekomst zoals je hem voor je ziet, misschien duidt deze kaart nog een mogelijk alternatieve uitkomst aan die je zelf nog niet ziet.Ondersteboven voorspelt de bekers tien je weinig goeds. Relaties komen tot een einde, het is mogelijk dat je al langer ontevreden in een relatie rondloopt. De nabije omgeving voelt niet veilig en beschermend aan. De projecten die je op het financiële of zakelijke vlak hebt ondernomen vallen in duigen. Binnen het gezin rommelt het, er is onenigheid en in geval van kinderen ongehoorzaamheid en opstandigheid. Wat je probeert op te bouwen houdt geen stand. Valt bekers tien in de toekomst dan lopen je wensen en verwachtingen vaak door ruzies en irritaties op niets uit.
6.
Dit is de nabije toekomst, de eerstvolgende gebeurtenis die relevant is voor de vraag die deze legging behandeld.
Hard werken zonder plezier komt wanneer de Acht van Pentakels is teruggedraaid. U kunt uw baan ontgroeid zijn of voelen zich beperkt op het werk. Er lijkt niets nieuws te leren en geen waar te groeien. Probeer opnieuw verbinding te maken uw echte talenten en overwegen om te beginnen uw eigen bedrijf of het verkennen van een andere lijn van het werk. Blijven waar je bent is dat niemand mag vreemdgaan, maar jezelf.
7. Deze kaart verbeeld jouw houding ten opzichte van deze kwestie.een kaart betekent genade en geschenken, de zes van Pentakels vertegenwoordigt generositeit die u zal geven of te ontvangen. Aan de ene kant, ontvangt u een donatie of gift, die u zullen helpen te smeden vooruit in school of bedrijf. Remembering te helpen die je hebt ontvangen, kunt u de bron van een erfenis of schenking aan anderen ten goede komen. Als u op dit moment worstelt, verwachten dat hulp is op haar manier. Wanneer u in een betere positie, zorg ervoor om te betalen naar voren zodat een cirkel van vrijgevigheid is gevestigd.
8. Dit is hoe jou omgeving, familie, vrienden, werkkring deze situatie ziet en er mee omgaat.Als de staven negen omgekeerd valt dan lukt het niet om voor de rechten op te komen die je moet beschermen. Dit kan allerlei redenen hebben. Het kan zijn dat je niet alert genoeg was of voorbereid genoeg en dat je op een onbewaakt moment te pakken genomen bent. Misschien weet je exact wat je zou moeten doen maar wordt je gehinderd door angst of gewone lafheid. In studie en werk kan het erom gaan dat je werk voor je uitschuift tot het er niet meer toe doet. Misschien voel je jezelf gewoon te moe en uitgewoond om voor jezelf op te komen en laat je het maar op zijn beloop. Deze kaart waarschuwt je daardoor het risico loopt alles te verliezen waar je eerder zo hard voor gevochten hebt. Als de kaart in het verleden valt dan heb je al iets verloren en wijst de staven negen erop dat de oorzaak van dit verlies te vinden is in het ontbreken van wilskracht.
9. Deze kaart geeft je hoop of je vrees weer al naar gelang het een positieve of negatieve kaart is.De tarotkaart koning van de staven staat voor een energieke mover-en-shaker in de zakenwereld. Een geboren leider die inspireert door zijn passie en energie. De Staven Koning gebruikt zijn humor en zijn persoonlijke integriteit om sterke relaties te smeden en daardoor voor zichzelf kansen te creëren. In zijn privéleven, kan zijn liefde voor de natuur ertoe leiden om in een landelijke omgeving te gaan wonen. In de liefde is de staven koning een echte romanticus, gepassioneerd, eerlijk en betrouwbaar. Door zijn leuke en charmante aard kan hij erg verleidelijk zijn, maar dan blijkt hij door zijn trouw uiteindelijk niet beschikbaar. Valt deze kaart bij het kaartleggen in je heden of verleden dan ken je deze persoon en is hij een belangrijke figuur in je leven, valt de koning van de staven in de toekomst dan komt er een krachtige energie op je pad. Wellicht dat je zelf door je energie in een leidinggevende positie terechtkomt.
10. Dit is de uiteindelijke uitkomst van de kwestie. Deze kaart geeft aan hoe de kwestie uiteindelijk tot oplossing zal komen. Kijk nog eens goed naar de kaart op positie 5.De tarotkaart de Ster omgekeerd staat voor teleurstelling. Er is sprake van een valse start. Het nieuwe begin of de mooie kans die je werd voorgehouden, blijkt achteraf een desillusie. De plannen en de dromen die je hebt, zijn onrealistisch en lopen weer op niets uit. Het is nu geen tijd om te gaan werken aan nieuwe plannen. Trek je nog maar een tijdje terug in zelfreflectie, het is duidelijk dat gevoel en verstand op dit moment niet met elkaar in evenwicht zijn. Ook de innerlijke kompasstand staat nu afgesteld op de verkeerde sterren. Kijk naar de omliggende kaarten om uit te vinden op welke wijze je nu misleid wordt.

Het Keltisch Kruis

Het Keltisch Kruis is waarschijnlijk de bekendste manier van kaartleggen met de tarotkaarten. Deze legging is geschikt voor allerlei vraagvormen. Bijvoorbeeld carriére, Het geeft je inzicht in de achtergrond van je vraag, met welke invloeden je rekening moet houden, waar het zich heen ontwikkelt en zegt zelfs iets over de uiteindelijke uitkomst. Het is een van de moeilijker trekkingen omdat je met zoveel zaken rekening moet houden. De positie waarop de kaart valt is bepalend voor de betekenis van de tarotkaart en er zijn zeer veel combinaties om rekening mee te houden. De Tarot Lezer probeert zoveel mogelijk informatie al voor je af te drukken in de legging op deze website, zodat je het beste antwoord op je vraag kunt formuleren.

Leg gratis de online tarot legging het keltisch kruis, een uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties.