Keltisch Kruis

TarotkaartDuiding
Dit definieert je : Kracht

Door zelfacceptatie word je sterker. Met liefde en vertrouwen in jezelf breng je het innerlijke beest van angsten, aandriften en complexen tot rust. Daardoor win je aan kalmte en zelfvertrouwen. Moed. Hartstocht.

Dit kruist je : Pentakels Acht

Eraan werken, leren, trainen.

Dit ambieer je : Pentakels Twee omgedraaid

Onvermogen om met verantwoordelijkheid om te gaan. Verlies van financieel evenwicht. Veranderingen die voor moeilijkheden zorgen.

Dit is je basis : De Toren omgedraaid

Er is sprake van een onvoorziene crisis, maar een crisis die hanteerbaar is. Desondanks ervaar je deze situatie als schokkend omdat de tarotkaart de toren ondersteboven gekeerd heeft wat jij toe nu toe voor zekerheid aanzag.

Dit heb je achter je gelaten : Staven Koning

Je bent, kent of komt in aanraking met een daadkrachtige en energieke persoonlijkheid. Iemand met leiderseigenschappen en ambities.

Dit komt op je af : Staven Koningin

Je bent, kent of komt in aanraking met een aantrekkelijke persoonlijkheid, die warm en krachtig van karakter is.

Zo zie jij het : De Hogepriesteres omgedraaid

Onverwachte problemen kunnen voor een negatieve verandering zorgen. Je verliest je innerlijke rust en wordt humeurig, gejaagd en angstig door een gebrek aan zelfinzicht.

Zo zien anderen het : Staven Drie omgedraaid

Geen groei: Succes blijft uit door onrealistische verwachtingen een gebrek aan praktische planning en geen gerichte inspanning om je doelen te halen.

Jouw hoop en vrees : Staven Tien

Je werk of andere verantwoordelijkheden zijn een te grote belasting geworden. Mislukking dreigt doordat je teveel van jezelf vergt.

Het uiteindelijke resultaat : Staven Ridder omgedraaid

Karakter: Egocentrisch, veeleisend en arrogant. Gebeurtenis: Onderbrekingen betreffende het werk

 

 

Het Keltisch Kruis

Het Keltisch Kruis is waarschijnlijk de bekendste manier van kaartleggen met de tarotkaarten. Deze legging is geschikt voor allerlei vraagvormen. Bijvoorbeeld carriére, Het geeft je inzicht in de achtergrond van je vraag, met welke invloeden je rekening moet houden, waar het zich heen ontwikkelt en zegt zelfs iets over de uiteindelijke uitkomst. Het is een van de moeilijker trekkingen omdat je met zoveel zaken rekening moet houden. De positie waarop de kaart valt is bepalend voor de betekenis van de tarotkaart en er zijn zeer veel combinaties om rekening mee te houden. De Tarot Lezer probeert zoveel mogelijk informatie al voor je af te drukken in de legging op deze website, zodat je het beste antwoord op je vraag kunt formuleren.

Leg gratis de online tarot legging het keltisch kruis, een uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties.