Ga naar de inhoud

Keltisch Kruis

TarotkaartDuiding
Dit definieert je : Bekers Ridder

Aard: Verbeeldingsrijk, oprecht en romantisch persoon. Gebeurtenis: Sterk positief emotioneel of romantisch, een nieuwe liefde?

Dit kruist je : Bekers vijf

Je hebt een verlies geleden dat er gevoelsmatig behoorlijk inhakt. Je weet even niet meer waar je het zoeken moet. Je bent echter niet alles kwijt, zorg dat je niet in dit gevoel blijft hangen.

Dit ambieer je : Pentakels Koningin omgedraaid

Onrealistisch, onzeker en zeer afhankelijk

Dit is je basis : Pentakels Drie omgedraaid

Halfslachtige pogingen leiden tot gemiddelde resultaten.

Dit heb je achter je gelaten : De Keizer

Concrete resultaten. een emotioneel volwassen, onafhankelijke en intelligente persoon.

Dit komt op je af : Staven Tien

Je werk of andere verantwoordelijkheden zijn een te grote belasting geworden. Mislukking dreigt doordat je teveel van jezelf vergt.

Zo zie jij het : Staven Zeven

Moedig en recht door zee treedt je de omstandigheden tegemoet. Het met succes verdedigen van je verworven positie.

Zo zien anderen het : Staven Aas omgedraaid

Een nieuwe aanpak ondervindt moeilijkheden; Je staat onder druk

Jouw hoop en vrees : Zwaarden Koningin omgedraaid

Je bent teleurgesteld en verbitterd. Je analytische en scherpe geest is vastgeraakt in dwanggedachten en gaat in een kringetje rond. Je houdt anderen op een afstand door een cynische en sarcastische opstelling, waarbij je jouw intellectuele vermogens vooral destructief gebruikt. Ook, of misschien juist naar jezelf toe. Het vervelende aan de situatie is dat je er zo koppig in volhardt, zodat het leven aan je voorbij trekt als water aan een rots. Doe afstand van je trots en geef jezelf de kans weer te voelen en te leven.

Het uiteindelijke resultaat : De Hogepriester omgedraaid

Een ongewoon persoon, excentriek gedrag. Een geheel eigen en ongebruikelijke aanpak of benadering. Het negeren van de intuïtie. Tegen beter weten in.

 

 

Het Keltisch Kruis

Het Keltisch Kruis is waarschijnlijk de bekendste manier van kaartleggen met de tarotkaarten. Deze legging is geschikt voor allerlei vraagvormen. Bijvoorbeeld carriére, Het geeft je inzicht in de achtergrond van je vraag, met welke invloeden je rekening moet houden, waar het zich heen ontwikkelt en zegt zelfs iets over de uiteindelijke uitkomst. Het is een van de moeilijker trekkingen omdat je met zoveel zaken rekening moet houden. De positie waarop de kaart valt is bepalend voor de betekenis van de tarotkaart en er zijn zeer veel combinaties om rekening mee te houden. De Tarot Lezer probeert zoveel mogelijk informatie al voor je af te drukken in de legging op deze website, zodat je het beste antwoord op je vraag kunt formuleren.

Leg gratis de online tarot legging het keltisch kruis, een uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties.