Keltisch Kruis

TarotkaartDuiding
Dit definieert je : Staven Twee

Je staat nu aan de vooravond van een nieuw plan, het najagen van een spannende nieuwe droom. Durf je het aan om je zekerheden op te geven voor dit lonkende avontuur?

Dit kruist je : Staven Tien

Je werk of andere verantwoordelijkheden zijn een te grote belasting geworden. Mislukking dreigt doordat je teveel van jezelf vergt.

Dit ambieer je : De Toren

Er is sprake van een plotselinge onvoorziene catastrofe, crisis of ramp. Bestaande structuren komen met een verwoestende klap tot een einde. Gaat het over je baan, je relatie, je gezondheid of je overtuigingen? De vraag die je gesteld hebt en de omliggende kaarten zullen je het antwoord verschaffen.

Dit is je basis : Pentakels Koningin

Gevoelig, bezorgd en produktief.

Dit heb je achter je gelaten : Bekers Twee omgedraaid

Bekers twee omgekeerd geeft aan dat er sprake is van een sterke onbalans in je relatie, dit leidt tot ruzies, verwijten en uiteindelijk misschien een breuk.

Dit komt op je af : Bekers Drie

Je hebt iets te vieren. Een nieuw huis, een bruiloft, een behaald examen, verjaardagen, promoties op het werk of een buitengewoon jubileum.

Zo zie jij het : Bekers Vier

Je wensen zijn vervuld. Je bent nu op jezelf gericht en neemt geen nieuwe kansen waar, of laat ze welbewust aan je voorbij gaan. Je betwijfelt het oude en overweegt het nieuwe zonder er nog naar te handelen.

Zo zien anderen het : Staven Ridder omgedraaid

Karakter: Egocentrisch, veeleisend en arrogant. Gebeurtenis: Onderbrekingen betreffende het werk

Jouw hoop en vrees : Zwaarden Tien omgedraaid

Je maakt welbewust een einde aan een illusie, relatie of onderneming die niet goed voor jou was. Je herkende op tijd het verraderlijke aspect ervan en laat je niet meer verleiden om er mee door te gaan. Door dit besluit verlies je iets, maar eigenlijk ben je het beter kwijt dan rijk en dat helpt in de verwerking van pijn van het afscheid.

Het uiteindelijke resultaat : De Maan omgedraaid

De waarheid die aan het licht komt is iets minder ontnuchterend. Het kan zelfs een aangename verrassing voor je zijn.

 

 

Het Keltisch Kruis

Het Keltisch Kruis is waarschijnlijk de bekendste manier van kaartleggen met de tarotkaarten. Deze legging is geschikt voor allerlei vraagvormen. Bijvoorbeeld carriére, Het geeft je inzicht in de achtergrond van je vraag, met welke invloeden je rekening moet houden, waar het zich heen ontwikkelt en zegt zelfs iets over de uiteindelijke uitkomst. Het is een van de moeilijker trekkingen omdat je met zoveel zaken rekening moet houden. De positie waarop de kaart valt is bepalend voor de betekenis van de tarotkaart en er zijn zeer veel combinaties om rekening mee te houden. De Tarot Lezer probeert zoveel mogelijk informatie al voor je af te drukken in de legging op deze website, zodat je het beste antwoord op je vraag kunt formuleren.

Leg gratis de online tarot legging het keltisch kruis, een uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties.