Keltisch Kruis

TarotkaartDuiding
Dit definieert je : Zwaarden Koningin

Je hebt alles volledig onder controle. Je voelt je onafhankelijk en sterk. Jij hebt dit bereikt op eigen kracht, door hard werken en afzien. Je bent het toonbeeld van de gebiedende koningin. Streng, rechtvaardig en soeverein, ondanks en misschien ook wel dankzij de turbulentie waar je in floreert. Je hebt scherp inzicht, een ijzeren discipline en bent ultiem trouw. Een keerzijde van deze rationaliteit zijn de momenten van emotionele isolatie, je vind het moeilijk om jezelf kwetsbaar op te stellen.

Dit kruist je : Pentakels Vier

Een succesvolle en zekere baan en dito economische positie. Mogelijk ook een onvermogen om te delen.

Dit ambieer je : Staven Zeven

Moedig en recht door zee treedt je de omstandigheden tegemoet. Het met succes verdedigen van je verworven positie.

Dit is je basis : De Zegewagen

Succes door zelfbeheersing. Je overwint de uitdagingen van het leven door schijnbare tegengestelde (innerlijke) krachten te onder jouw wil te verenigen en samen te laten werken in je voordeel. Je hebt de situatie volledig onder controle.

Dit heb je achter je gelaten : Bekers Twee omgedraaid

Bekers twee omgekeerd geeft aan dat er sprake is van een sterke onbalans in je relatie, dit leidt tot ruzies, verwijten en uiteindelijk misschien een breuk.

Dit komt op je af : Zwaarden Zeven

Je doet iets heimelijk of onder valse voorwendsels. Dat kan nodig zijn, maar het risico dat je door de mand valt, zorgt ervoor dat je op je tenen loopt. De storm op de horizon dreigt je masker weg te blazen en alles aan het licht te brengen, hoe goed je bedoelingen ook zijn, dan zal je voor altijd gewantrouwd worden. Is het niet beter om nu open kaart te spelen?

Zo zie jij het : Bekers vijf

Je hebt een verlies geleden dat er gevoelsmatig behoorlijk inhakt. Je weet even niet meer waar je het zoeken moet. Je bent echter niet alles kwijt, zorg dat je niet in dit gevoel blijft hangen.

Zo zien anderen het : Zwaarden Vier omgedraaid

Omgekeerd betekent zwaarden vier dat er een einde komt aan je rustperiode. Je gaat weer vol aan de bak, ongeacht of de batterij daadwerkelijk is opgeladen. Het is het einde van je vakantie een ziekteperiode. De zwaarden vier geeft aan dat je de strijd met het dagelijkse leven weer aangaat.

Jouw hoop en vrees : Pentakels Zes

Delen. Ontvangen van zeer verdiende voordelen. Succesvol evenwicht in financiële aangelegenheden.

Het uiteindelijke resultaat : Staven Twee omgedraaid

Je overweegt een nieuw avontuur, maar bent teleurgesteld en gefrustreerd over de resultaten tot nu toe. Dit is niet het moment om de knoop door te hakken.

 

 

Het Keltisch Kruis

Het Keltisch Kruis is waarschijnlijk de bekendste manier van kaartleggen met de tarotkaarten. Deze legging is geschikt voor allerlei vraagvormen. Bijvoorbeeld carriére, Het geeft je inzicht in de achtergrond van je vraag, met welke invloeden je rekening moet houden, waar het zich heen ontwikkelt en zegt zelfs iets over de uiteindelijke uitkomst. Het is een van de moeilijker trekkingen omdat je met zoveel zaken rekening moet houden. De positie waarop de kaart valt is bepalend voor de betekenis van de tarotkaart en er zijn zeer veel combinaties om rekening mee te houden. De Tarot Lezer probeert zoveel mogelijk informatie al voor je af te drukken in de legging op deze website, zodat je het beste antwoord op je vraag kunt formuleren.

Leg gratis de online tarot legging het keltisch kruis, een uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties.