Meteen naar de inhoud

Keltisch Kruis

TarotkaartDuiding
Dit definieert je : Zwaarden Acht omgedraaid

Je komt weer in beweging, de muren vallen weg en je voelt je vrij. Je hebt je gerealiseerd dat de eerst stap van de verbetering komt met het veranderen van je gedachten. Door dit nieuw gevonden inzicht groeit je zelfvertrouwen en wordt duidelijk dat de muren niet zo massief zijn als ze leken, je ziet alles weer scherp en haalt vrij adem.

Dit kruist je : De Magier

Plannen maken. Het uitvoeren of uitwerken van een idee. Je concentreert je op een doel, ambitie of plan.

Dit ambieer je : Bekers Koningin

Je bent, kent of komt in aanraking met een zuiver gevoelsmens. Intuïtief en zeer liefdevol, behulpzaam, dromerig en wijs.

Dit is je basis : Pentakels Aas

Een plan wordt werkelijkheid. Geld en nieuwe zekerheid.

Dit heb je achter je gelaten : Staven Drie omgedraaid

Geen groei: Succes blijft uit door onrealistische verwachtingen een gebrek aan praktische planning en geen gerichte inspanning om je doelen te halen.

Dit komt op je af : Zwaarden Vijf

Het conflict of de crisis is achter de rug. Je hebt een sterk gevoel van teleurstelling en mislukking, zelfs als je het conflict gewonnen lijkt te hebben. De overwinning is op een achterbakse manier verkregen. Eigenlijk heeft niemand gewonnen. Het wordt tijd om je trots opzij te schuiven en naar je hart en je gezonde verstand te luisteren.

Zo zie jij het : Bekers Schildknaap omgedraaid

Karakter: Emotioneel en sociaal onvolwassen. Dagdromer. Boodschap: Het negeren van de eigen innerlijke boodschappen.

Zo zien anderen het : Pentakels Koning

Realistisch, materialistisch, zekerheid voorop stellend.

Jouw hoop en vrees : De Dwaas

Je bruist van het leven en de energie. Je wil van alles ondernemen en de omstandigheden zijn gunstig daarvoor. Je ziet overal mogelijkheden. Je gaat spontaan tot actie over, maar misschien wel iets te impulsief.

Het uiteindelijke resultaat : De Zegewagen

Succes door zelfbeheersing. Je overwint de uitdagingen van het leven door schijnbare tegengestelde (innerlijke) krachten te onder jouw wil te verenigen en samen te laten werken in je voordeel. Je hebt de situatie volledig onder controle.

 

 

Het Keltisch Kruis

Het Keltisch Kruis is waarschijnlijk de bekendste manier van kaartleggen met de tarotkaarten. Deze legging is geschikt voor allerlei vraagvormen. Bijvoorbeeld carriére, Het geeft je inzicht in de achtergrond van je vraag, met welke invloeden je rekening moet houden, waar het zich heen ontwikkelt en zegt zelfs iets over de uiteindelijke uitkomst. Het is een van de moeilijker trekkingen omdat je met zoveel zaken rekening moet houden. De positie waarop de kaart valt is bepalend voor de betekenis van de tarotkaart en er zijn zeer veel combinaties om rekening mee te houden. De Tarot Lezer probeert zoveel mogelijk informatie al voor je af te drukken in de legging op deze website, zodat je het beste antwoord op je vraag kunt formuleren.

Leg gratis de online tarot legging het keltisch kruis, een uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties.