Keltisch Kruis

TarotkaartDuiding
Dit definieert je : Zwaarden Koning omgedraaid

Oneerlijk, wreed en bevooroordeeld. Kan wijzen op een onrechtvaardige beslissing.

Dit kruist je : Pentakels Vier

Een succesvolle en zekere baan en dito economische positie. Mogelijk ook een onvermogen om te delen.

Dit ambieer je : Bekers Koningin omgedraaid

Je bent, kent of komt in aanraking met een, overgevoelige emotioneel labiele persoon, heen en weer geslingerd tussen onrealistische dromen en angsten.

Dit is je basis : Zwaarden Zes omgedraaid

Je bent het oog op je doel volledig verloren, geen idee meer hoe je er moet komen. Terwijl de verantwoordelijkheid op je schouders drukt om een richting uit te zetten, voel je jezelf hopeloos verdwaald. Geef niet op! Dit gaat voorbij, speur naar de kleine veranderingen die je de weg naar een oplossing of je doel zullen wijzen. De aanhouder wint.

Dit heb je achter je gelaten : Staven Zes omgedraaid

Verliezen aan iemand anders. Je speelt tweede viool. Deze slag heb je verloren.

Dit komt op je af : Bekers vijf

Je hebt een verlies geleden dat er gevoelsmatig behoorlijk inhakt. Je weet even niet meer waar je het zoeken moet. Je bent echter niet alles kwijt, zorg dat je niet in dit gevoel blijft hangen.

Zo zie jij het : De Kluizenaar

Inzicht verkregen door afzondering. Je moest even op jezelf zijn om je gedachten en gevoelens weer op een rij te krijgen. Wijze raad. Je hebt meesterschap bereikt door meditatie, studie of overdenking.

Zo zien anderen het : Gerechtigheid omgedraaid

Je krijgt te maken met onrechtvaardigheid en bureaucratie. Ruzies eindigen in een patstelling en je komt er bekaaid af. Irrationeel gedrag van jouzelf of anderen leidt tot vervelende resultaten. Vooroordelen en overdreven rigide toepassing van wetten en regels.

Jouw hoop en vrees : Staven Ridder

Karakter: warm, vriendelijk en ambitieus. Gebeurtenis: Is van groot gewicht met betrekking tot de wensen of doeleinden

Het uiteindelijke resultaat : Zwaarden Negen

Zorgen en angst houden je uit je slaap, deze problemen zitten niet alleen in je hoofd. Het is de realiteit die zo snel mogelijk onder ogen gezien moet worden, zodat je er ook iets aan kunt doen. In het vroege ochtenduur zijn de monsters het grootst en lijkt de angst niet te overwinnen. Maar neem actie en je merkt dat de problemen kleiner worden. Lukt het niet alleen? Deel je problemen en aanvaard hulp, ook hier kom je doorheen.

 

 

Het Keltisch Kruis

Het Keltisch Kruis is waarschijnlijk de bekendste manier van kaartleggen met de tarotkaarten. Deze legging is geschikt voor allerlei vraagvormen. Bijvoorbeeld carriére, Het geeft je inzicht in de achtergrond van je vraag, met welke invloeden je rekening moet houden, waar het zich heen ontwikkelt en zegt zelfs iets over de uiteindelijke uitkomst. Het is een van de moeilijker trekkingen omdat je met zoveel zaken rekening moet houden. De positie waarop de kaart valt is bepalend voor de betekenis van de tarotkaart en er zijn zeer veel combinaties om rekening mee te houden. De Tarot Lezer probeert zoveel mogelijk informatie al voor je af te drukken in de legging op deze website, zodat je het beste antwoord op je vraag kunt formuleren.

Leg gratis de online tarot legging het keltisch kruis, een uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties.