Meteen naar de inhoud

Keltisch Kruis

TarotkaartDuiding
Dit definieert je : Staven Negen

Je bereidt je voor op de beslissende confrontatie. Blijf alert, problemen keren terug. Vertrouw op jezelf om te kunnen overwinnen.

Dit kruist je : Staven Tien

Je werk of andere verantwoordelijkheden zijn een te grote belasting geworden. Mislukking dreigt doordat je teveel van jezelf vergt.

Dit ambieer je : Bekers Ridder omgedraaid

Aard: Bedrieglijk jegens zichzelf en anderen. De werkelijkheid ontvluchten. Gebeurtenis: Sterk negatief emotioneel en ingrijpend, leugens en bedrog.

Dit is je basis : Staven Vijf

Je hebt te maken met conflict. Dit kan een strijd met de buitenwereld of met jezelf zijn. Het is nu zaak om kracht te tonen in het opkomen voor jezelf. Trouw aan jezelf blijven is het motto.

Dit heb je achter je gelaten : Zwaarden Drie omgedraaid

Je hebt verdriet over een scheiding, een gedwongen afscheid of een ander verlies. Je hebt te kampen gehad met heftige emoties, maar het ergste lijkt voorbij te zijn. Je gezonde verstand heeft nu de overhand en je ziet de eerste zonnestralen achter de wolken vandaan komen. De zwaarden drie omgekeerd staat voor het verwerkte verdriet. Het is er nog wel, maar het overheerst je leven niet meer. De pijn is er nog, maar je bent ook alweer bezig om je leven op te pakken en maakt voorzichtig nieuwe plannen.

Dit komt op je af : De Dood

De Dood lijkt bedreigend maar betekent niets meer of minder dan dat voor jou ergens een einde aan komt. Een einde aan een situatie, het verlies van verworvenheden. Maar tegelijkertijd betekent het een frisse start. Een bevrijdende verandering. Groei in een nieuwe of andere richting.

Zo zie jij het : Pentakels Schildknaap omgedraaid

Karakter: afkerig van gezag, onvoorzichtig en niet bereid tot compromissen.

Zo zien anderen het : Pentakels Drie

Uitmuntendheid zorgt voor goede resultaten en concrete beloningen.

Jouw hoop en vrees : Staven Twee omgedraaid

Je overweegt een nieuw avontuur, maar bent teleurgesteld en gefrustreerd over de resultaten tot nu toe. Dit is niet het moment om de knoop door te hakken.

Het uiteindelijke resultaat : Zwaarden Koning omgedraaid

Oneerlijk, wreed en bevooroordeeld. Kan wijzen op een onrechtvaardige beslissing.

 

 

Het Keltisch Kruis

Het Keltisch Kruis is waarschijnlijk de bekendste manier van kaartleggen met de tarotkaarten. Deze legging is geschikt voor allerlei vraagvormen. Bijvoorbeeld carriére, Het geeft je inzicht in de achtergrond van je vraag, met welke invloeden je rekening moet houden, waar het zich heen ontwikkelt en zegt zelfs iets over de uiteindelijke uitkomst. Het is een van de moeilijker trekkingen omdat je met zoveel zaken rekening moet houden. De positie waarop de kaart valt is bepalend voor de betekenis van de tarotkaart en er zijn zeer veel combinaties om rekening mee te houden. De Tarot Lezer probeert zoveel mogelijk informatie al voor je af te drukken in de legging op deze website, zodat je het beste antwoord op je vraag kunt formuleren.

Leg gratis de online tarot legging het keltisch kruis, een uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties.