Meteen naar de inhoud

Keltisch Kruis

TarotkaartDuiding
Dit definieert je : Kracht omgedraaid

Doordat je jezelf niet aanvaardt met alle lichte en donkere kanten die je persoonlijkheid heeft, ben je vatbaar voor negatieve gevoelens als (zelf)haat, depressie en angsten. Psychische stoornissen. Obsessie.

Dit kruist je : Het Rad van Fortuin

Een voorspoedige wending van het lot. Aan alle goede dingen komt een eind, maar ook aan alle ellende in het leven. Momenteel zit je in de lift. De kaarten zijn gunstig, grijp je kans en neem desnoods een berekend risico.

Dit ambieer je : De Toren omgedraaid

Er is sprake van een onvoorziene crisis, maar een crisis die hanteerbaar is. Desondanks ervaar je deze situatie als schokkend omdat de tarotkaart de toren ondersteboven gekeerd heeft wat jij toe nu toe voor zekerheid aanzag.

Dit is je basis : Staven Tien

Je werk of andere verantwoordelijkheden zijn een te grote belasting geworden. Mislukking dreigt doordat je teveel van jezelf vergt.

Dit heb je achter je gelaten : Pentakels Schildknaap omgedraaid

Karakter: afkerig van gezag, onvoorzichtig en niet bereid tot compromissen.

Dit komt op je af : De Hogepriesteres omgedraaid

Onverwachte problemen kunnen voor een negatieve verandering zorgen. Je verliest je innerlijke rust en wordt humeurig, gejaagd en angstig door een gebrek aan zelfinzicht.

Zo zie jij het : Pentakels Zeven

Herwaardering na grote inspanning. Onvoltooidheid.

Zo zien anderen het : Staven Vijf

Je hebt te maken met conflict. Dit kan een strijd met de buitenwereld of met jezelf zijn. Het is nu zaak om kracht te tonen in het opkomen voor jezelf. Trouw aan jezelf blijven is het motto.

Jouw hoop en vrees : Zwaarden Koningin

Je hebt alles volledig onder controle. Je voelt je onafhankelijk en sterk. Jij hebt dit bereikt op eigen kracht, door hard werken en afzien. Je bent het toonbeeld van de gebiedende koningin. Streng, rechtvaardig en soeverein, ondanks en misschien ook wel dankzij de turbulentie waar je in floreert. Je hebt scherp inzicht, een ijzeren discipline en bent ultiem trouw. Een keerzijde van deze rationaliteit zijn de momenten van emotionele isolatie, je vind het moeilijk om jezelf kwetsbaar op te stellen.

Het uiteindelijke resultaat : De Keizerin

Het vermogen om liefde te geven en te nemen. Creativiteit, groei, geluk en overvloed. Huiselijke en financiële voorspoed. Geniet nu met volle teugen.

 

 

Het Keltisch Kruis

Het Keltisch Kruis is waarschijnlijk de bekendste manier van kaartleggen met de tarotkaarten. Deze legging is geschikt voor allerlei vraagvormen. Bijvoorbeeld carriére, Het geeft je inzicht in de achtergrond van je vraag, met welke invloeden je rekening moet houden, waar het zich heen ontwikkelt en zegt zelfs iets over de uiteindelijke uitkomst. Het is een van de moeilijker trekkingen omdat je met zoveel zaken rekening moet houden. De positie waarop de kaart valt is bepalend voor de betekenis van de tarotkaart en er zijn zeer veel combinaties om rekening mee te houden. De Tarot Lezer probeert zoveel mogelijk informatie al voor je af te drukken in de legging op deze website, zodat je het beste antwoord op je vraag kunt formuleren.

Leg gratis de online tarot legging het keltisch kruis, een uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties.