Ga naar de inhoud

Keltisch Kruis

TarotkaartDuiding
Dit definieert je : Pentakels Aas omgedraaid

Plannen gaan de mist in. Vasthoudendheid aan geld of geldgebrek.

Dit kruist je : Pentakels Zeven

Herwaardering na grote inspanning. Onvoltooidheid.

Dit ambieer je : Bekers Zes omgedraaid

Je hangt teveel aan je onplezierige herinneringen. Het wordt tijd om los te laten en je te concentreren op leven in het heden.

Dit is je basis : Gerechtigheid

Je neemt een besluit vanuit je overtuigingen gebaseerd op wat passend, rechtvaardig en redelijk is. Een beslissing in een ruzie of een juridisch geschil pakt goed voor je uit of voelt in ieder geval eerlijk aan. Je wordt passend beloond.

Dit heb je achter je gelaten : Pentakels Tien omgedraaid

Complicaties en instabiliteit op het gebied van de financiën en/of de familie.

Dit komt op je af : Pentakels Koningin omgedraaid

Onrealistisch, onzeker en zeer afhankelijk

Zo zie jij het : Zwaarden Twee

Je bent besluiteloos ten opzichte van een situatie waarin je eigenlijk een beslissing zou moeten nemen. Je hebt het gevoel dat je eerst je emotionele balans terug moet vinden voor je actie kunt ondernemen. Je wilt dat het gevoel goed is, zodat je vanuit je intuïtie kunt besluiten. Door je twijfelende en afwachtende houding zal je omgeving jou verwijten dat je de realiteit niet onder ogen wil zien. Misschien word er van je gevraagd om partij kiezen of een stevig standpunt in te nemen, terwijl je dat juist hoopt te vermijden. Je weet dat je uiteindelijk iets moet gaan doen, voordat de beslissing voor jou genomen wordt. Vooral in de familie of relatiesfeer kan Zwaarden Twee wijzen op ruzies of problemen die niet tot een oplossing komen, omdat je geen knoop durft door te hakken.

Zo zien anderen het : De Keizer

Concrete resultaten. een emotioneel volwassen, onafhankelijke en intelligente persoon.

Jouw hoop en vrees : Pentakels Acht

Eraan werken, leren, trainen.

Het uiteindelijke resultaat : Staven Schildknaap

Aard: Leiderschapskwaliteiten en ervan houden om de aandacht te krijgen Boodschap: Onverwacht goed nieuws

 

 

Het Keltisch Kruis

Het Keltisch Kruis is waarschijnlijk de bekendste manier van kaartleggen met de tarotkaarten. Deze legging is geschikt voor allerlei vraagvormen. Bijvoorbeeld carriére, Het geeft je inzicht in de achtergrond van je vraag, met welke invloeden je rekening moet houden, waar het zich heen ontwikkelt en zegt zelfs iets over de uiteindelijke uitkomst. Het is een van de moeilijker trekkingen omdat je met zoveel zaken rekening moet houden. De positie waarop de kaart valt is bepalend voor de betekenis van de tarotkaart en er zijn zeer veel combinaties om rekening mee te houden. De Tarot Lezer probeert zoveel mogelijk informatie al voor je af te drukken in de legging op deze website, zodat je het beste antwoord op je vraag kunt formuleren.

Leg gratis de online tarot legging het keltisch kruis, een uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties.