Meteen naar de inhoud

Keltisch Kruis

TarotkaartDuiding
Dit definieert je : Pentakels Acht

Eraan werken, leren, trainen.

Dit kruist je : Pentakels Ridder

Je hebt te maken met de karakteristieke harde werker die vooral gericht is op de vruchten van haar arbeid. De zorgvuldige maar wat saaie huismoeder of vader die bergen verzet uit verantwoordelijkheidsbesef. Iemand die zich in het werk begraaft en misschien daarmee het gevoel op afstand houdt. Gebeurtenis: Een financiële of eigendomskwestie.

Dit ambieer je : Staven Zes

Overwinning. Je hebt een enorme prestatie geleverd en je kunt er nu de vruchten van plukken. Jij bent nummer één.

Dit is je basis : Bekers Vier

Je wensen zijn vervuld. Je bent nu op jezelf gericht en neemt geen nieuwe kansen waar, of laat ze welbewust aan je voorbij gaan. Je betwijfelt het oude en overweegt het nieuwe zonder er nog naar te handelen.

Dit heb je achter je gelaten : Zwaarden Koningin

Je hebt alles volledig onder controle. Je voelt je onafhankelijk en sterk. Jij hebt dit bereikt op eigen kracht, door hard werken en afzien. Je bent het toonbeeld van de gebiedende koningin. Streng, rechtvaardig en soeverein, ondanks en misschien ook wel dankzij de turbulentie waar je in floreert. Je hebt scherp inzicht, een ijzeren discipline en bent ultiem trouw. Een keerzijde van deze rationaliteit zijn de momenten van emotionele isolatie, je vind het moeilijk om jezelf kwetsbaar op te stellen.

Dit komt op je af : De Dwaas omgedraaid

Je handelt zonder na te denken en maakt de verkeerde keuzen. Je spontaniteit vervalt tot doelloos gedrag. Dwaasheid.

Zo zie jij het : Kracht omgedraaid

Doordat je jezelf niet aanvaardt met alle lichte en donkere kanten die je persoonlijkheid heeft, ben je vatbaar voor negatieve gevoelens als (zelf)haat, depressie en angsten. Psychische stoornissen. Obsessie.

Zo zien anderen het : Bekers Koningin omgedraaid

Je bent, kent of komt in aanraking met een, overgevoelige emotioneel labiele persoon, heen en weer geslingerd tussen onrealistische dromen en angsten.

Jouw hoop en vrees : Zwaarden Aas omgedraaid

De zwaarden aas omgekeerd staat voor een conflict of een situatie die je verkeerd aanpakt. Je probeert te hard om de situatie ten goede te keren, maar het loopt allemaal vreselijk uit de hand. De zwaarden aas omgekeerd maakt een enorme negatieve energie los. Zelfs als je alle weerstand weet te overwinnen blijft er uiteindelijk niets over van waar je voor gevochten hebt.

Het uiteindelijke resultaat : Staven Aas omgedraaid

Een nieuwe aanpak ondervindt moeilijkheden; Je staat onder druk

 

 

Het Keltisch Kruis

Het Keltisch Kruis is waarschijnlijk de bekendste manier van kaartleggen met de tarotkaarten. Deze legging is geschikt voor allerlei vraagvormen. Bijvoorbeeld carriére, Het geeft je inzicht in de achtergrond van je vraag, met welke invloeden je rekening moet houden, waar het zich heen ontwikkelt en zegt zelfs iets over de uiteindelijke uitkomst. Het is een van de moeilijker trekkingen omdat je met zoveel zaken rekening moet houden. De positie waarop de kaart valt is bepalend voor de betekenis van de tarotkaart en er zijn zeer veel combinaties om rekening mee te houden. De Tarot Lezer probeert zoveel mogelijk informatie al voor je af te drukken in de legging op deze website, zodat je het beste antwoord op je vraag kunt formuleren.

Leg gratis de online tarot legging het keltisch kruis, een uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties.