Keltisch Kruis

TarotkaartDuiding
Dit definieert je : Bekers Drie

Je hebt iets te vieren. Een nieuw huis, een bruiloft, een behaald examen, verjaardagen, promoties op het werk of een buitengewoon jubileum.

Dit kruist je : Zwaarden Negen

Gekweldheid en smart, lichamelijk en geestelijk

Dit ambieer je : De Hogepriester

Een leraar of een goed voorbeeld. Het volgen van een traditionele aanpak. Gehoorzaamheid aan de wetten van de maatschappij. Vertrouwen op de intuïtie .

Dit is je basis : Het Rad van Fortuin

Een voorspoedige wending van het lot. Aan alle goede dingen komt een eind, maar ook aan alle ellende in het leven. Momenteel zit je in de lift. De kaarten zijn gunstig, grijp je kans en neem desnoods een berekend risico.

Dit heb je achter je gelaten : De Zegewagen

Succes door zelfbeheersing. Je overwint de uitdagingen van het leven door schijnbare tegengestelde (innerlijke) krachten te onder jouw wil te verenigen en samen te laten werken in je voordeel. Je hebt de situatie volledig onder controle.

Dit komt op je af : De Toren

Er is sprake van een plotselinge onvoorziene catastrofe, crisis of ramp. Bestaande structuren komen met een verwoestende klap tot een einde. Gaat het over je baan, je relatie, je gezondheid of je overtuigingen? De vraag die je gesteld hebt en de omliggende kaarten zullen je het antwoord verschaffen.

Zo zie jij het : Zwaarden Vijf

Het conflict of de crisis is achter de rug. Je hebt een sterk gevoel van teleurstelling en mislukking, zelfs als je het conflict gewonnen lijkt te hebben. De overwinning is op een achterbakse manier verkregen. Eigenlijk heeft niemand gewonnen. Het wordt tijd om je trots opzij te schuiven en naar je hart en je gezonde verstand te luisteren.

Zo zien anderen het : Staven Ridder

Karakter: warm, vriendelijk en ambitieus. Gebeurtenis: Is van groot gewicht met betrekking tot de wensen of doeleinden

Jouw hoop en vrees : Gematigdheid omgedraaid

Je laat de situatie escaleren door je onmatigheid. Door je over te geven aan extreem gedrag breng je relatie, gezondheid of zaken in gevaar. Misschien ben je niet zelf de oorzaak van deze instabiele situatie en is juist iemand in je omgeving verantwoordelijk voor het uit de hand lopen. Wees op je hoede voor een opkomende ziekte.

Het uiteindelijke resultaat : Pentakels Acht omgedraaid

Misbruik van vermogens en slimheid.

 

 

Het Keltisch Kruis

Het Keltisch Kruis is waarschijnlijk de bekendste manier van kaartleggen met de tarotkaarten. Deze legging is geschikt voor allerlei vraagvormen. Bijvoorbeeld carriére, Het geeft je inzicht in de achtergrond van je vraag, met welke invloeden je rekening moet houden, waar het zich heen ontwikkelt en zegt zelfs iets over de uiteindelijke uitkomst. Het is een van de moeilijker trekkingen omdat je met zoveel zaken rekening moet houden. De positie waarop de kaart valt is bepalend voor de betekenis van de tarotkaart en er zijn zeer veel combinaties om rekening mee te houden. De Tarot Lezer probeert zoveel mogelijk informatie al voor je af te drukken in de legging op deze website, zodat je het beste antwoord op je vraag kunt formuleren.

Leg gratis de online tarot legging het keltisch kruis, een uitgebreide verklaring van de tarot kaarten en combinaties.